Life

Și-a văzut soțul din nou ginerică pe Facebook și a sunat la Poliție

Un caz aparte face mare vâlvă în aceste zile. Andrew McLeod-Baikie, de 52 de ani, din Pembrokeshire (Țara Galilor) a fost acuzat oficial de bigamie după ce prima soție l-a văzut pe Facebook la altă nuntă, în rol de ginerică.PAY--A-blundering-bigamist-was-caught-when-his-wife-saw-his-second-wedding-pictures-on-Facebook (1)

Pozele au venit ca un șoc și au provocat o anchetă în urma căreia bărbatul a ajuns în fața judecătorilor. Bărbatul s-a declarat vinovat de bigamie și a spus că a divorțat online de prima soție. Cu toate acestea s-a demonstrat că o decizie a instanței nu a avut loc înainte ca să se căsătorească din nou, de astă dată cu a doua soție Helen.

PAY--A-blundering-bigamist-was-caught-when-his-wife-saw-his-second-wedding-pictures-on-Facebook (2)“Un prieten mi-a trimis pozelele și mi-a spus “Uite-l pe soțul tău din nou ginere”. Am încremenit pur și simplu. Am pus mâna pe telefon și l-am dat pe nenorocit pe mâna Poliției. Este incredibil tupeul lui și cu greu îmi vine să cred că a putut face asta. Sper să facă pușcărie deoarece niciunei femei  nu merită să i se întâmple asta”, a spus prima soție.PAY--A-blundering-bigamist-was-caught-when-his-wife-saw-his-second-wedding-pictures-on-Facebook

Bărbatul a fost obligat să plătească cheltuilelile de judecată dar nu va face închisoare, cazul fiind unul destul de neclar.

 

Ne puteti sustine cauza doar distribuind articolele noastre pe retelele sociale. Va multumim!
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Distribuiti

Daca ti-a placut acest articol, da-i share , pentru ca si prietenii tai sa citeasca

Shares