Life

Și-a văzut soțul din nou ginerică pe Facebook și a sunat la Poliție

Un caz aparte face mare vâlvă în aceste zile. Andrew McLeod-Baikie, de 52 de ani, din Pembrokeshire (Țara Galilor) a fost acuzat oficial de bigamie după ce prima soție l-a văzut pe Facebook la altă nuntă, în rol de ginerică.PAY--A-blundering-bigamist-was-caught-when-his-wife-saw-his-second-wedding-pictures-on-Facebook (1)

Pozele au venit ca un șoc și au provocat o anchetă în urma căreia bărbatul a ajuns în fața judecătorilor. Bărbatul s-a declarat vinovat de bigamie și a spus că a divorțat online de prima soție. Cu toate acestea s-a demonstrat că o decizie a instanței nu a avut loc înainte ca să se căsătorească din nou, de astă dată cu a doua soție Helen.

PAY--A-blundering-bigamist-was-caught-when-his-wife-saw-his-second-wedding-pictures-on-Facebook (2)“Un prieten mi-a trimis pozelele și mi-a spus “Uite-l pe soțul tău din nou ginere”. Am încremenit pur și simplu. Am pus mâna pe telefon și l-am dat pe nenorocit pe mâna Poliției. Este incredibil tupeul lui și cu greu îmi vine să cred că a putut face asta. Sper să facă pușcărie deoarece niciunei femei  nu merită să i se întâmple asta”, a spus prima soție.PAY--A-blundering-bigamist-was-caught-when-his-wife-saw-his-second-wedding-pictures-on-Facebook

loading...

Bărbatul a fost obligat să plătească cheltuilelile de judecată dar nu va face închisoare, cazul fiind unul destul de neclar.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top