Situație "grea" pentru Țiriac: Mă afectează mult scumpirile
News

Situație ”grea” pentru Țiriac: Mă afectează mult scumpirile

Omul de afaceri Ion Țiriac susține că este mai afectat decât oamenii de rând de scumpirile din ultima perioadă pentru că scumpirea benzinei conduce la scăderea vânzărilor și la concedierea angajaților săi, informează Profit.ro.

loading...

Țiriac a avut o reacție dură în momentul în care un jurnalist a afirmat că oamenii de rând nu au banii pe care îi are omul de afaceri și din acest motiv sunt îngrijorați de scumpiri.

loading...

”Dumneata așa greșești, cum greșește toată lumea! Dumneata poți să crezi că pe mine mă afectează cel mai mult?! Dumneata știi că eu dau de mâncare, încă, la mii de oameni și cu cât se scumpește benzina mai mult, cu atâta vând eu mașini mai puține și cu atâta trimit oamenii ăia acasă?! Deci, uită la mine, că eu nu am uitat de unde vin și cine sunt. Deci, mă afectează foarte mult scumpirea, dar scumpirea e făcută pentru o rațiune”, a declarat Țiriac.

Acesta a precizat că trebuie analizat dacă aceste scumpiri sunt provocate de de politici interne sau evoluții internaționale, precum creșterea prețului la barilul de petrol.

”Pe mine creșterile acestea mă deranjează mai puțin, mă deranjează mult mai mult cum ajungem noi la un nivel mai ridicat al salariului minim, cum ajungem cumva la cei 4 milioane de refugiați pe care ar trebui ni-i aducem înapoi. Ăștia sunt refugiații mei, un milion în Spania, un milion în Italia, români care mi-au plecat mie și trebuie să îi aduc înapoi”, a mai spus fostul jucător de tenis.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });