Skye a stat 5 zile într-o groapă de 15 metri, dar nu a renunțat o clipă la viața lui
Emotionant

Skye a stat 5 zile într-o groapă de 15 metri, dar nu a renunțat o clipă la viața lui

Un câine cu atitudine de învingător, asta se poate spune despre Skye, care a dovedit că este mai puternic ca mulți oameni nerenunțând o clipă la viața lui. Incidentul s-a întâmplat în Statele Unite ale Americii (Pennsylvania) în urmă cu mai bine de o lună. Stăpânul își făcea plimbarea obișnuită cu patrupedul prin diverse locuri, dar la un moment dat acesta a dispărut. Nu era mare problemă, deoarece, câinele se întorcea mereu. Din păcate de această dată nu a mai fost așa, iar el nu a mai fost de găsit. Încă din prima zi, stăpânul a început să lipească afișe și să posteze anunțuri pe rețelele de socializare în speranța că a ajuns pe mâini bune. A primit aprecieri și distribuiri pentru anunț, dar nu a fost nimic care să indice locul în care este Skye. Disperat că nu reușește să dea de urma patrupedului acesta se hotărăște alături de câțiva prieteni să înceapă zilnic să cerceteze locurile. După câteva zile, în apropierea locului unde a fost văzut ultima oară, pe un teren abandonat, în timp ce verifiza zona, bărbatul a auzit dintr-o groapă cum lătra un câine. Nu a fost greu să-și dea seama că era Skye. “Era disperat și la fel și eu pentru că nu știam cum să-l scot mai repede. Nu aveam nimic cu care să-l pot ridica. Am sunat la 911 și s-a deplasat repede o echipă de intervenție care a acționat imediat. Le mulțumesc mult pentru mobilizare. Aceștia au reușit să-l aducă la suprafață. Se vedea suferința și frica pe fața lui. A fost teribil”, a spus stăpânul patrupedului.

loading...

Câinele și-a revenit în câteva zile, acesta fiind practic dezhidratat, dar faptul că nu s-a dat bătut și a luptat pentru viața lui a fost remarcat de cei care l-au salvat dar și de stăpânul lui.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });