News

Sms-ul SECRET trimis de Liviu Dragnea parlamentarilor. Cine l-a dat de gol și ce scrie în el

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a trimis sâmbătă un sms parlamentarilor de la Putere și din Opoziție. Unul în care le reamintește că duminică ar trebui să fie la muncă, pentru că în plen se va citi moțiunea contra Guvernului Grindeanu-Ponta-Jianu.

Deputatul USR Iulian Bulai a dezvăluit pe Facebook că a primit mesajul de la Liviu Dragnea.

loading...

”Prima dată când primesc un SMS de la Liviu Dragnea. Aş fi vrut să fie trimis cu o altă ocazie. Ţin să îi amintesc că duminică nu se munceşte la Parlament. Care e diferenţa între duminică şi luni? Cred că e vorba de ziua de marţi: ICCJ va emite o decizie privitoare la dosarul preşedintelui Dragnea implicat la abuzurile de la DGSPAC Teleorman. Graba are un nume: spaima unei condamnări”, a scris Bulai.

Parlamentarii PSD au primit si vineri noaptea un SMS, obţinut de News.ro, în care li s-a transmis că prezenţa lor este ”obligatorie” la plenul reunit de duminică.

„Dragi colegi, vă rog mult să ne mobilizăm şi DUMINICĂ (18 iunie), ora 15.00 să facem cu toţii un efort şi să ne întâlnim în şedinţa de grup de la CDEP, pentru semnarea moţiunii de cenzură! Va urma BPR la ora 16.00 iar la ora 16.30 vom avea plen reunit, în cadrul căruia se va citi textul moţiunii. La final vom avea o întâlnire comună – parlamentari şi preşedinţi de organizaţii judeţene, într-o locaţie ce urmează a fi comunicată ulterior. Prezenţa obligatorie!”, se arată în mesajul transmis parlamentarilor, obţinut de News.ro.

loading...
To Top