Socant

Socant. Și-a bătut mama până a orbit

Gest socant si greu de calificat al unui bărbat din Argeş care şi-a bătut mama până a rămas fără vedere. Femeia este acum internată în spital, iar pentru fiul ei procurorii vor cere mandat de arestare.

Chemaţi de vecini, poliţiştii l-au reţinut pe individ, la scurt timp după ce acesta a spus tuturor că o va ucide. Bărbatul din comuna argeşeană Uda și-a bătut mama de zeci de ori, spun vecinii. Însă după ultima agresiune, femeie aproape că şi-a pierdut vederea. Cu traumatisme în zona ochilor, bătrâna a mers la vecini să le ceară ajutor și așa a ajuns la spital, potrivit Antena 3.

loading...

„Sunt ani de zile de când o bate! Îmi povestea că o bate. Stătea pe aici prin moară pitită, dormea pe aci, dormea pe la vecini”, a declarat o vecină. Vecinii știau de viața de coşmar pe care o ducea bătrâna. Oamenii spun că bărbatul i-a ameninţat că îi omoară, dacă vor îndrăzni să o ajute.

Anchetatorii vor cere arestarea preventivă a bărbatului pentru violență în familie, după ce mama sa a orbit în urma loviturilor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top