News

Sondaje DEVASTATOARE. Koveși a pierdut sprijinul populației. Românii s-au lămurit / presă

Daca vrei poza momentului, singurul care rivalizeaza azi cu Iohannis la capitolul incredere publica, ba chiar il devanseaza cu 5 procente este Arafat, care nu candideaza. Potrivit Flux24, Arafat este inaintea lui Iohannis, presedintele se afla pe un confortabil 35% absolut, care apoi este calculat, trece mai sus.

Poza momentului continua cu Gabi Firea, 28%, in scadere, cu Mihai Tudose la 24%, in urcare, cu Laura Codruta Kovesi, 14%, stationar, si Dragnea la 11%. Nu exista nimeni de la liberali in lupta asta, a declarat consultantul politic Cosmin Guşă la Realitatea TV.

Cifrele sunt date publicităţii de un apropiat al actualului regim.

loading...

Cosmin Guşă spune explicit că şefa DNA are doar 14% din încrederea populaţiei.

Pe o simulare de tur doi, astazi Iohannis bate cu peste 55% oricare dintre candidati, oricine ar fi. De pe lista sunt si prezidentiabili, si neprezidentiabili. Strategii, daca exista, desi m-as indoi, ar trebui cu personalitatile astea, si cu altele daca or sa mai apara, ca o sa apara ca mustele in 2018 fel de fel de oameni, poate unii de buna-credinta.

Altii, reprezentantii unor grupuri care vor sa ia parte la lupta electorala, fie pentru a prezenta mesaje, fie pentru a negocia in eventualitatea unor aliante sau tur doi, a mai spus Guşă.

loading...
To Top