Life

SORA LUI ILIE NĂSTASE A MURIT! GEORGETA A PIERDUT LUPTA CU BOALA

Momente dramatice pentru Ilie Năstase astăzi, după ce a fost prins băut la volan și încătușat. Fostul tenismen a primit o veste teribilă: sora lui, Georgeta Kornmann, a murit. Aceasta avea 73 de ani și se lupta cu o boală grea.

loading...

Georgeta Kornmannlocuia într-un apartament cu două camere, situat în zona Băneasa din București, potrivit wowbiz.ro. Ea era vizitată des de familia lui Ilie Năstase, care avea grijă ca acesteia să nu îi lipsească absolut nimic, mai ales că avea o vârstă înaintă. Din nefericire, ea a încetat din viață, după o lungă suferință.

Vestea tragică vine pentru fostul tenismen la șase ani de la moartea surorii sale mai mari. Ana s-a luptat cu temutul cancer hepatic, iar trupul său nu a rezistat.

loading...

”Dragi prieteni,

Viața este o serie de urcușuri și coborâșuri, iar în momentele dificile, ai nevoie de sprijin și înțelegere. De curând, familia mea a suferit o pierdere foarte dureroasă. Sora mea ne-a părăsit astăzi, iar acest eveniment m-a afectat puternic.

În aceste momente grele, vă rog pe voi toți, prietenii mei de aici, dar și pe toți participanții la viața publică și colegii din mass-media, să înțelegeți nevoia de intimitate a familiei mele. Acum, nimic nu este mai important decât să putem trata acest eveniment în liniște și cu respect.

Un gând bun,

Ilie”, a scris Ilie Năstase pe pagina de socializare.

loading...