News

Sorin Grindeanu dezvăluie cifrele din sondajele interne PSD. Adevărate sau false?

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat că se simte legat în continuare de PSD, dar că nu poate asista pasiv la cum se distruge stânga în România, potrivit Antena 3.

Continuând demersul fostului său partener din Guvern, Victor Ponta, Grindeanu a dezvăluit cifrele din sondajul intern al PSD, care arată că membrii partidului au o părere proastă despre șeful lor în proporție de 80%.

„În acest moment, orice om, membru de partid, nu poate să se gândească că imaginea negativă a lui Dragnea nu se poate răsfrânge și asupra partidului. Vorbim de 12-13% părere bună și foarte bună despre Dragnea, iar părere proastă la 80-86%. Am date certe.

loading...

Încrederea în Dragnea este mai proastă decât în partid, iar efectul începe să se vadă, iar PSD va reacționa. În istorie, PSD a avut mereu forța de a se reinventa. Tot timpul a existat o mână dreaptă. La Năstase erau însă unii acolo care îi spuneau când să o ia mai ușor. La Dragnea există însă doar yesmeni”, a declarat Sorin Grindeanu, la TVR.

Ion Cristoiu și Sorin Grindeanu au discutat în cadrul emisiunii România Nouă, la postul TVR1, si despre evoluțiile politice din ultima perioadă, în special cele cauzate de Liviu Dragnea prin demiterea guvernului Grindeanu și prin măsurile cu care dorește să controleze activitatea guvernamentală.

Întrebat de Ion Cristoiu despre momentul când și-a dat seama că ceva este în neregulă, Grindeanu a comentat că, „Nu mi s-a spus niciodată direct, ci prin solii, care au transmis indirect că „EL LIDER MAXMO” este nemulțumiți, oameni care erau între mine și Liviu Dragnea.” Mai mult, Grindeanu spune că Dragnea i-a spus că totul este în regulă, „Ce, am zis eu ceva? Nu mai lua în seamă ce zic Firea, Bădălau și alții din partid.” Mai mult, acesta a spus că nici măcar cu o săptămână înainte, Liviu Dragnea nu i-a reproșat nimic.

loading...
To Top