Sorina Matei face DEZVĂLUIRI despre generalii SRI care au fost pensionați: Manipulare ieftină
News

Sorina Matei face DEZVĂLUIRI despre generalii SRI care au fost pensionați: Manipulare ieftină

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind trecerea în rezervă a zece generali din Serviciul Român de Informaţii, scrie agerpres.ro.

loading...

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretele privind trecerea în rezervă a generalilor de brigadă – cu o stea din SRI: Daniel Zărnescu, Gheorghe Ceauşu, Sorin-Gabriel Cozma, Elena Istode, Viorel-Adrian Stan, Marioara Morgoş, Vasilică Babiuc, Cornel Văleanu, Emilia-Cristina Posaştiuc, Constantin-Marius Stoica. Pe listă se află și Elena Istode, un nume care e generat mai multe controverse.

Jurnalista Sorina Matei susține însă că pensionările din SRI nu au legătură cu marea operaţiune clamată a lui Hellvig de curăţire a SRI.

loading...

”Vin tot mai multe informaţii din surse de încredere că pensionările din SRI nu au legătură cu marea operaţiune clamată a lui Hellvig de curăţire a SRI. Cea ridicată în slăvi de presa pro Hellvig, ca să-i facă lui Hellvig imagine.

Personajele din SRI aveau informaţii din sistem că se va modifica legea şi li se va reduce cuantumul pensiei, mulţi nu au vârsta de pensionare sau erau la limita din câte înţeleg şi nu se pot pensiona decât la cerere. Aşadar au făcut cerere de pensionare în grup pe care nu o puteau face decat ei doar ca să nu piardă bănuţii.

De aceea, m-a şi mirat stirea. Că logic, trebuia sa plece mai unii daca era așa o mare curaţire. Dar, ce să vedeti, nu au plecat. În rest, e fix ca altă ştire pe care au inversat-o: Hellvig nu s-a dus la bilanţul DNA- ce vitejie, a spus propaganda.

Când de fapt pe Hellvig nu l-a invitat nimeni la bilanţul DNA, şi foarte bine a făcut DNA, şi la SRI se turba că Hellvig a fost sfidat, iar propaganda a întors eşecul într-o mare falsă împlinire curajoasă. De la „nu l-a invitat nimeni”, la… „nu s-a dus, ce curaj”. Numai ca fără invitație nu se putea duce. Manipulare ieftină”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });