News

Sorina Matei: Pentru că apropiaţii şefei DNA nu ştiu carte, cine răspunde?

Sorina Matei a comentat faptul că Romeo Florin Nicolae, vicepreşedinte ANAF, piesă importantă în reţeaua S.Ghiţă, a fost achitat în primă instanţă de judecători. Instrumentarea dosarului aparţine „unităţii de elită” a DNA, DNA Ploieşti. Respectiv este făcută de domnul Onea şi domnul Negulescu, „mânca-ţi-aş gura ta că sunt periculos rău”.

”Când în DNA se ştia ce problemă catastrofală este la Ploieşti, şefa DNA i-a luat apărarea lui Negulescu.
Când s-a văzut că nu ştie carte, încalcă legea, instrumentează dosare şubrede şi riscul să scape suspecţii este mare, şefa DNA i-a luat apărarea lui Negulescu.

loading...

După ce chiar Ghiţă, un nelegiuit, a mirosit vulnerabilitatea DNA şi a început să-l mitralieze pe Negulescu, şefa DNA i-a luat apărarea lui Negulescu.  După ce au apărut înregistrările cu Negulescu, şefa DNA l-a dat exemplu de urmat şi l-a lăudat pe Negulescu.

O întrebare: pentru achitările cu duiumul din instanţe, dosarele proaste, faptul că scapă suspecţii, râd în nas apoi şi se apucă de alte maşinaţiuni, pentru că nu au putut fi probaţi, pentru că apropiaţii şefei DNA nu ştiu carte, cine răspunde? Nu cumva persoana care şi-a asumat managementul instituţiei? Nu cumva persoana care a dat vize de legalitate şi şi-a exercitat control şi coordonare ierahică apărând nişte catastrofe, cu riscul să pice dosarele în instanţe şi să fie scăpaţi suspecţii?

Dar ca să-ţi dai seama de toate acestea, atunci când primeşti un rechizitoriu slab instrumentat, trebuie să şi îţi dai seama că este slab instrumentat. Şi pentru asta trebuie să ştii carte. Ca să poţi face diferenţele”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

loading...
To Top