News

Soțul purtătoarei de cuvânt a lui Iohannis apără un ministru: Filiera tehnocrată…

Scandalul de la Tarom e departe de a se încheia. Interimarul de la şefia companiei, Eugen Davidoiu şi-a dat demisia, dar situaţia nu s-a stabilizat. Unul dintre apropiaţii preşedintelui Klaus Iohannis intervine dur după această plecare, potrivit Stiri pe surse.

Pilotul Emil Dobrovolschi întervine pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, dezvăluind amănunte din interiorul Tarom. Soțul purtătoarei de cuvânt a președintelui Iohannis scrie într-o postare pe Facebook, faptul că pierderile sunt cauzate de deciziile proaste ale fostului manager Dan Iulius Plaveti, venit pe filiera tehnocrată.

loading...

”Din ciclul ,,Hai sa ne batem joc de Tarom, din nou”… Ce avem de fapt? Un nou manager, interimar, care trage ponoasele deciziilor proaste ale predecesorului sau( predecesor de filiera ,,tehnocrata”, care se pare ca nu raspunde in nici un fel, in fata nimănui, de faptul ca prin oprirea de la zbor a celor doua A310, a produs pierderi uriașe companiei), răfuieli politice ,,live” cu un ministru care chiar părea ca își dorește sa facă ceva bun cu Tarom-ul…

Continuați domnilor tot asa, piloții va pleaca, concurenta își freacă mâinile! Sa va fie Rușine !”, scria pe Facebook pilotul TAROM, soțul Mădălinei Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al lui Iohannis.

loading...
To Top