News

SOV, dezvăluiri EXPLOZIVE despre televiziunile Sistemului, Koveși și Iohannis – șeful securiștilor

Bazându-se pe capacitatea reală de a manipula pulimea, presa românească a devenit atât de arogantă încât nu mai ține cont de nici o normă profesională sau morală în goana ei după influență sau bani, potrivit omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

El scrie că presa a devenit atât de arogantă încât nu-și dă seama că, departe de a fi făcătoare de jocuri, nu este decât un instrument folosit în războiul celor două tabere pentru controlul asupra parchetelor și a instanțelor, știut fiind faptul că cine le controlează are practic puterea. Puterea de a-și băga adversarii politici la pușcărie, de a băga oamenii de afaceri în pușcărie pentru a le fura firmele și banii, sau de a face partide satelit cu indivizi șantajabili penal care să-i ajute în majorități parlamentare.

Punctul de inflexiune al acestui război a ajuns să fie șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, un funcționar al statului numită politic și menținută acolo de sistemul securistic, sistem care controlează astăzi tot sistemul judiciar românesc și, evident, nu numai. Decapitarea ei de către PSD ar face ca majoritatea procurorilor și judecătorilor să treacă, de teamă sau din oportunism politic, în tabăra învingătorilor, securiștii rămânând astfel cu buza umflată.

Deci, băi generație, când auzi televiziunile declarând că lupta lor este pentru independența justiției, să stii că, fără să înțeleagă despre ce e vorba în realitate, ele fac jocurile celor două sisteme conduse astăzi de Iohannis (ca interfață a SUA) și respectiv Dragnea, fiind manipulate sau șantajate rafinat de organizațiile din spatele celor doi, astfel:

loading...

DIGI 24 – Face parte din grupul RCS-RDS condus de un fost judoka, Zoltan Teszari. Principalul obiect de activitate al companiei este distribuția prin cablu a programelor de televiziune. Depășirea cu mult a cotei de piață la care are dreptul prin lege, preluarea unor televiziuni românești importante fără să le dea vreun ban (iar dacă cineva încearcă să ceară în mod legitim bani pentru conținut, urlă ca din gură de șarpe că e șantajat), datoriile imense pe care le are și multe altele, fac ca Teszari să aibă nevoie ca de aer de protecția și sprijinul securiștilor.

Realitatea TV – Trustul care mi-a aparținut și care mi-a fost furat prin falsuri de cuplul de infractori Cosmin Gușă și Maricel Păcuraru, în timp ce mă aflam în detenție. La plângerea mea penală făcută la DNA, procurorii au stabilit, pe bază de probe irefutabile, furtul și complicitățile din justiție, și nu numai, care l-au facilitat. Asta se întâmpla ACUM MAI BINE DE 4 ANI. Când mi l-au furat, trustul avea datorii de 5 milioane de euro la furnizori, 25 de milioane de euro către mine și 3,8 milioane de euro de încasat din publicitate. De atunci și până acum datoriile trustului au crescut imens. Este evident că protecția și sprijinul securiștilor sunt vitale pentru infractorii mai sus pomeniți. (Apropo, d-na Kovesi, cum se mai simte dosarul ăla, e bine, e sănătos?

RTV – Proprietar Sebastian Ghiță. Având uriașe probleme penale, pentru infractor este vital ca sistemul de justiție să fie preluat de prietenul lui, Dragnea, prietenie devenită notorie când, împreună cu acesta, a decis să preia conducerea PSD-ului, după ce Ponta ar fi ajuns președinte al României la alegerile din 2014. Este convins că, având la mână mai bine de jumătate dintre PSD-iștii din fostul guvern Ponta, chiar dacă Dragnea nu-l mai iubește, va fi obligat atât de către aceștia cât și de minunatele amintiri pecuniare comune, să-l scape de pușcărie.

Antena 3 – Șeful de facto Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani închisoare. Chiar dacă ar fi fost condamnat pe fapte real comise, maniera halucinantă în care s-a făcut i-a dat acestuia posibilitatea să se victimizeze și postului său de televiziune să-și legitimeze lupta pentru “independenta justiției”. Dată fiind poziționarea politică în siajul PSD a lui Dan Voiculescu, încă de la începuturi acest post a servit interesele acestuia, într-o manieră uneori asumată, alteori ocultată.

În concluzie, băi generație, când vezi campania furibundă dusă împotriva lui Kovesi de la Antena 3 și RTV, să știi că ea are drept scop trecerea întregii justiții în mâna politicului, în cazul de fața Dragnea, iar când vezi campania furibundă de susținere a ei, la Realitatea și DIGI 24, ea are drept scop menținerea justiției în mâna securiștilor, avându-l astăzi drept șef pe Klaus Iohannis. Dar, când vei vedea o televiziune care duce o campanie de susținere a proiectului lui Călin Popescu Tăriceanu, prin care se cere ca numirea procurorilor șefi și a șefilor de instanțe să se facă de către CSM, înseamnă că atmosfera din România are șanse să redevină respirabilă. Până atunci, încearcă să stai departe de isteria, fanatismul și ura care domină astăzi spațiul public.

loading...
To Top