News

SOV explică victoria SRI în fața PSD. Tehnicile “războiul asimetric”

Toate serviciile secrete din lume au în compoziția lor și departamente specializate în dezinformări, intoxicări, manipulări, ele fiind folosite pentru controlul maselor în interior și anumite jocuri operative în exteriorul țării de origine.

Se știe că o minciună repetată de suficiente ori (minim șase) de către un număr mic dar hotărât de persoane, și difuzată în moduri diferite, de la simplul zvon aruncat în mijlocul unei comunități, până la utilizarea platformelor de comunicare în masă, gen televiziuni, radiouri, rețele de socializare, site-uri etc., se transformă, în mintea celor care intră în contact cu ea, în convingere personală. Din acel moment, oricâte argumente de ordin logic, moral sau istoric ai avea pentru restabilirea adevărului, poți fi convins că ai toate șansele să pierzi.

Nu voi veni aici cu exemple gen pretențiile teritoriale ale Ungariei, susținute cu dovezi istorice false, sau cu arme de distrugere în masă deținute chipurile de către Saddam Hussein, minciună lansată de serviciile americane, ci mă voi referi strict la România, arătându-vă cum a fost posibil ca un partid, care a câștigat “di granda” alegerile parlamentare, să fie pus în imposibilitatea de a-și fructifica victoria.

loading...

Preluând din arsenalul militar tehnicile “războiul asimetric”, SRI-ul le-au folosit împotriva PSD-ului cu un succes indiscutabil. Propaganda, spionajul, sabotajul și constrângerea politică au fost armele principale cu ajutorul cărora a fost învins așa zisul partid de stânga autohton. Departe de mine de a deplânge soarta partidului care îl are drept conducător pe unul ca Dragnea.

Nu pot să nu remarc și efectul pervers pe care aceste tehnici, folosite de regulă împotriva unei țări dușmane, au reușit să distrugă și bruma de coeziune civică începută a se forma după dispariția din fruntea țării a sinistrului personaj numit Traian Băsescu, principalul responsabil al distrugerii acesteia. Se știe că o țară învrăjbită împotriva ei însăși nu are cum să reziste, lucru dovedit de șpăgile uriașe pe care le plătim în  stânga și în dreapta sub pretextul unei așa zise înarmări, fără ca nimeni să aibă capacitatea de a se opune, nici măcar de formă.

Sunt adept al nevoii de înarmare a țării dar, așa cum am mai scris, făcută prin crearea unui complex industrial militar propriu, nu prin irosirea inutilă a zeci de miliarde de euro, bani care intră în buzunarele americanilor, francezilor, englezilor, germanilor. Imaginează-ți, generație, ce s-ar întâmpla dacă aceste zeci de miliarde ar fi investite în propria noastră cercetare și construcție de capacități industriale de producție, și nu în niște echipamente de mâna a doua, uzate fizic sau moral.

Cu o marionetă ca Iohannis, cu un duplicitar ipocrit și laș ca Dragnea, cu o nație învrăjbită și imbecilizată de liderii ei, este normal ca statul român să cedeze pe toate planurile în fața asaltului barbar al “minunaților” noștri aliați. (Sorin Ovidiu Vîntu)

loading...
To Top