News

SOV, mesaj devastator de după gratii. Mulți politicieni și jurnaliști nu vor mai avea somn

Sorin Ovidiu Vîntu a scris un text devastator despre ultimele zile, în urma căruia mulți jurnaliști și politicieni care au luat bani de la el nu vor mai avea somn. SOV lasă de înțeles că deține cheia secretelor tuturor celor care au făcut afaceri cu el. Mai mult, în textul ironic, acesta recunoaște banii dați lui Bogdan Olteanu, dar și că acesta îl vizita în Deltă. Redăm integral textul publicat de SOV pe pagina de Facebook.

„Îmi cer scuze că, în ciuda extraselor de cont și a viramentelor prezentate în denunțul făcut de familia Ion și Ionut Eftime împotriva mea și a lui Bogdan Olteanu, nu am avut bărbăția să neg evidențele și am admis că firmele și conturile îmi aparțin.

Îmi cer scuze că, în ciuda declarațiilor a patru martori conform cărora Bogdan Olteanu m-a vizitat în Deltă, nu am avut bărbăția să neg în fața procurorilor acest lucru.

loading...

Îmi cer scuze, de asemenea, pentru numărul uriaș de jurnaliști, moderatori și comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizari în masă a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice și cu bale la guri; evident că nu mă refer la toți.

Ultimii de la care îmi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut bărbăția să-i devoalez, lăsându-i să se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche”, devenind astfel niște false călăuze pentru o masă uriașă, îndobitocită și dornică de sânge.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct a celor ce și-au permis, fără să mă cunoască sau fără să cunoască ce s-a întâmplat cu adevarat, să emită judecăți de valoare asupra mea”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top