SRS decriptează declarațiile de la Cotroceni. E CUMPLIT pentru România. Guvernul e în pericol
News

SRS decriptează declarațiile de la Cotroceni. E CUMPLIT pentru România. Guvernul e în pericol

Președintele Klaus Iohannis își dorește o justiție independentă și puternică. Este comentariul făcut de purtătorul de cuvânt al Administrație Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi. 

loading...

În România nu există un stat paralel, e o invenție a celor care au probleme cu justiția. Dacă ar fi să aduc în atenția publicului un lucru esențial, ce am spus mai devreme, referitor la acest beneficiar, un beneficiar real al unui sistem sănătos, când vorbim de stat de drept, nu poate fi decât societatea. Sunt lucruri la care președintele ține mult și pe care și le dorește”, a spus purtătoarea de cuvânt.

După episodul DNA – Dragnea, președintele nu a transmis că vrea demisii, total neobișnuit. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a decriptat mesajul reținut al președintelui iar dacă situația sta așa urmează o perioadă cumplită pentru România. Cu alte cuvinte, Iohannis știe ce urmează și nu mai vrea să facă declarații agresive pentru a nu se trage concluzia că el este regizorul unor evenimente viitoare. Planul pare unul bine pus la punct.

loading...

”Concluzionez spunând că ne așteaptă evenimente majore. Președintele știe că se vor petrece în România evenimente majore și vrea să își ia în mod special distanța cuvenită. Ce fel de evenimente? Tulburări de natură să schimbe ordinea constituțională așa cum a rezultat ea din alegerile de acum un an. Este vizată schimbarea majorității parlamentare și dărâmarea Guvernului”, spune Roșca Stănescu.

Dobrovolschi nu a vrut să facă alte precizări pe marginea statului paralel și nu a răspuns la întrebarea dacă președintele i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

Ea a refuzat să spună și dacă Iohannis a vorbit la telefon cu șeful Camerei Deputaților: Nu voi face precizări suplimentare. Dacă ar fi fost o discuție oficială, cu siguranță v-ar fi fost comunicată”.

Liviu Dragnea a spus luni seara că, în opinia sa, nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar „făcut” și că acest lucru este în beneficiul politic al președintelui Klaus Iohannis.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });