News

Stelian Tănase, atac GRAV la Dragnea: Să ne explice cu mustața lui cum a făcut…

Scriitorul și jurnalistul Stelian Tănase își continuă mesajeșe anti – PSD. Prezent în studioul B1, acesta l-a luat la rost (în lipsă) pe liderul PSD, Liviu Dragnea considerând că acesta ar trebui să spună cum și-a făcut averea cu un salariu de doar 800 de euro.

”PSD-ul are o mare problemă care se numește Dragnea. Dragnea, surprinzător este într-o prindere de viteză. Este supus unor presiuni din presă mai ales, mă refer la mass-media care scot mereu subiecte noi. Avem astăzi subiectul cu …și toată lumea suspectează că acolo este mâna lui Dragnea. Am avut subiectul mare cu Brazilia.

loading...

Da!  Problema lui Dragnea este una singură. Că ne-a spus cum și-a făcut uriașa avere fiind angajat la stat cu un salariu de 800 de euro. Numai poarta aia pe care o are la Alexandria costă vreo 2000-3000 de euro. Dar ar trebui să iasă la tablă, că-i pace să iasă la tablă și să ne explice.

Asta este o foarte mare problemă a lor că în rest nu mă interesează nici cu Brazilia, nici cu ….să ne explice el cu gurița lui  și cu mustața lui  să ne explice exact cum a făcut această avere foarte mare pe care nici n-a măsurat-o cineva. N-am văzut nici măcar valorile la care s-ar ridica averea lui.

E vorba de băiat și de fosta soție, cred că aici se învârte miezul averii dar are și alte proprietăți, acțiuni pe care nu le știe nimeni. Ar trebui să ne lămurească el, de ce. Intr-o țară civilizată banii pe care îi posedă un lider politic, averea pe care o are, este o chestiune foarte sensibilă în opinia publică. La noi mai puțin, că dacă PSD-ul lui Dragnea mai și dă câte ceva, mai ales în zonele sărace cum este Alexandria atunci se închid ochii. Chestiunea este că de unde vine averea unui  politician și cât e de mare, este esențială pentru sănătatea vieții politice în toate țările civilizate”, spune Tănase.

loading...
To Top