News

Surse din PNL dezvăluie noi tensiuni în partid. Liberalii sunt într-o degringoladă totală

Nemulţumiţi de strategia electorală, liberalii ştiu că nu o mai pot schimba la jumătatea campaniei. Revolta mocneşte în PNL la jumătatea campaniei electorale, tot mai multe voci contestând modul în care aceasta este organizată – materiale greşite, lipsa afişajului, dar şi strategia PNL, aşteptând încă de pe acum analizele care se vor face după 11 decembrie pentru a vedea cine este „vinovat”.

La Bucureşti o parte din materialele electorale nu numai că au fost primite târziu, dar au fost şi greşit concepute. Candidaţii nu s-au regăsit în materialele electorale în aceeaşi ordine de pe listă. Mai mult, apariţia preşedintelui PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, pe unul dintre materiale i-a nemulţumit pe câţiva liberali care şi-au exprimat nemulţumirea, reamintind că „Buşoi, nu candidează” la alegerile din 11 decembrie, au declarat surse din PNL pentru Mediafax.

Sunt filiale care nu au aşteptat materiale de la centru, ci doar s-au inspirat din ele şi îşi desfăşoară campania în teren potrivit unei strategii propri. „Sunt judeţe în care lucrurile nu se mişcă”, afirmă surse din PNL, precizând că afişajul este spre zero în unele locuri, în timp ce alte organizaţii au decis să meargă pe cont propriu.

loading...

„Ghiţă (Gheorghe-n.r.) Falcă şi echipa de la centru au o mare responsabilitate. După 11 decembrie vom face analize şi vom vedea cine este vinovat pentru ce s-a întâmplat şi acela să plătească”, au declarat surse din PNL.

Liberalii au contestat şi strategia de campanie, afirmând că mesajele de pe afişe par a fi făcute în mod„intenţionat” astfel încât mesajele partidului să nu fie transmise, spun liderii PNL nemulţumiţi de modul în care au fost gândiţi paşii care ar fi trebuit să îi aducă pe liberali la guvernare. „Mâna de fier a lui Vasile Blaga a lipsit”, spun liberalii din fostul PD şi nici cei din fostul PNL nu contestă acest lucru.

Vasile Blaga a intervenit într-o teleconferinţă şi a încercat să mobilizeze partidul, însă, vechii liberali spun că Blaga ar fi trebuit să nu facă pasul în spate şi să se implice de la început în organizare, potrivit unor surse din PNL, care au spus şi că „atunci când se răsteşte Blaga, partidul îl ia în seamă”. Pe de altă parte, Vasile Blaga a declarat, pentru Mediafax, că este „simplu membru de partid” şi că dacă colegii săi îi vor cere îi va ajuta, refuzând să facă aprecieri cu privire la organizarea campaniei electorale.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top