Socant

Tânăr decapitat în Rusia, din cauza unor poze postate pe Internet

Inculpatul, Nikita Raskazov, in varsta de 16 ani, este kikckboxer si s-a infuriat dupa ce a vazut pe retele sociale o poza in care iubita sa, Olena, aparea impreuna cu Sustov, potrivit Stirile Pro Tv. Mai mult, fata a pus ulterior si o fotografie cu bustul gol al lui Sustov – de unde Raskasov a tras concluzia logica ca prietena sa il inseala.

Cei doi barbati s-au intalnit in parc si Sustov a incercat sa explice pozele de pe net, sustinand ca fata a fost cea care a profitat de el in vreme ce era beat.

loading...

Raskazov nu a acceptat insa scuzele rivalului sau si l-a atacat. Cand Sustov a luat-o la fuga, tanarul gelos l-a urmarit si l-a injunghiat in repetate randuri. Vazand ca nu moare, i-a taiat capul, apoi l-a pus intr-un sac de gunoi si l-a bagat in ruscac.

61845135

A ascuns cadavrul, s-a dus acasa, a facut un du si s-a culcat. A doua zi a mers la Olena si i-a aratat capul taiat al lui Sustov, “pentru a-i demonstra cat de mult o iubeste”, dupa care l-a aruncat in raul care trece prin oras. Reactia tinerei nu a fost consemnata. Cadavrul decapitat al lui Artiom Sustov a fost descoperit pe 28 octombrie.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top