Tapalagă, Turturică vs. Dragnea, Dragomir. Replici DEVASTATOARE. Mai tari ca uraganul
News

Tapalagă, Turturică vs. Dragnea, Dragomir. Replici DEVASTATOARE. Mai tari ca uraganul

Continuă războiul care îi are în prim plan pe jurnaliștii Dan Turturică și Dan Tapalagă, pe de o parte, și pe de cealaltă parte pe fostul ofițer SRI Dan Dragomir și mai nou Liviu Dragnea.

loading...

Potrivit B1 TV, Jurnalistul Dan Turturică a avut o replică extrem de dură la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, care i-a cerut să explice cum și-a făcut o casă ce valorează 800.000 de euro (Detalii AICI). Această solicitarea a venit după ce Turturică a precizat că Daniel Dragomir ar ieși public cu toate dezvăluirile din ultima perioadă pentru a lucra în favoarea lui Dragnea.

Dan Turturică a precizat că și-a făcut respectivul imobil contractând un credit bancar și că respectiv casa este construită nu cumpărată gata făcută și l-a acuzat pe Liviu Dragnea că are o armată de securiști care este plătită pentru a îl proteja și a îi furniza informații despre persoanele care îl cricită, precum este și în acest caz în care i-au scormonit prin actele de proprietate.

Redăm mai jos integral răspunsul lui Dan Turturică:

Dragnea mă acuză că am o casă de 800.000 de euro și îmi cere public să explic cum am reușit. E de înțeles. Oameni ca el nu își pot imagina că există cineva în România care își permite o asemenea casă din muncă cinstită. Din două motive: averile lor, cu adevărat colosale, nu au fost făcute așa – de aia și le pitesc în Brazilia sau prin conturi off-shore; doi, Dragnea este convins că șansele oamenilor onești de a prinde un pic de cheag sunt aproape egale cu zero deoarece știu cum au condus și conduc această țară. Spre ruină.

loading...

Propria experienta reprezintă argumentul forte pe care se bazează în convingerea lor că dacă există cineva în România care are o casă de 800.000 de euro, atunci sigur nu aveau cum să și-o facă altfel decât și-au adunat ei vilele, lacurile de pescuit, fermele de porci și magazinele de pantofi.

Și jurnalistul Dan Tapalagă a intervenit pe acest subiect afirmând că Liviu Dragnea o ia pe urmele lui Recep Erdogan și preia comportamentul dictatorial din Turcia de a ataca fiecare jurnalist ce nu se pune în slujba puterii și exact ca liderul de la Ankara vorbește de un „stat paralel”.

Redăm mai jos postarea lui Dan Tapalagă:

Domnul Liviu Dragnea continua tot mai inversunat atacurile la ziaristi independenti, intr-un stil care aminteste de Turcia lui Erdogan. Liderul PSD denunta un stat paralel format din doi jurnalisti folosind expresia preferata de dictatorul Turciei in razboiul lui cu Gullen, in timp ce distrugea democratia in numele apararii ei. Statul paralel functioneaza doar in mintea domnului Dragnea si a strategilor care il invata sa demonizeze toti sustinatorii unui sistem de justitie puternic, independent si functional, sa-i discrediteze si sa-i reduca la tacere cu orice pret.

Un condamnat penal, judecat si posibil anchetat in noi dosare, nu are cum sa doreasca protejarea si intarirea institutiilor fundamentale ale statului. Dimpotriva, prin legile justitiei promovate recent de ministrul justitiei, Tudorel Toader la insistentele lui Liviu Dragnea, liderul PSD a demostrat deja ca urmareste sa slabeasca justitia si sa o puna sub control politic.

Aceste ingrjiorari au fost deja exprimate public de magistrati, prin pozitiile adoptate de numeroase Adunari Generale ale judecatorilor si procurorilor. Magistratii au cerut CSM sa avizeze negativ modificarile propuse in domeniul justitiei pe motiv ca ele vor afecta grav independenta justitiei.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });