News

Tăriceanu: Adevărul iese la iveală; e valabil și pentru ce s-a întâmplat din 2009 încoace

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a susținut, miercuri, că informațiile legate de mineriadele din anii 1990 care apar acum în spațiul public arată că „întotdeauna adevărul iese la iveală”, lucru care, în opinia sa, este valabil și pentru „ceea ce s-a întâmplat din 2009 încoace”.

„Am trecut cu toții prin momente dificile, a fost un moment în care (…) România a dat primele bâlbâieli în democrație, dar nu a fost numai atât a fost cu mult mai grav. (…) Au fost oameni care și-au pierdut viața, au fost răniți, arestați în mod nejustificat și, bineînțeles, a fost o încercare cel puțin de lovitură de stat. Din păcate, anchetele care s-au derulat nu au scos nimic până acum la iveală.

loading...

Cred că toate aceste lucruri pe care astăzi le aflăm cu surprindere, după atâția ani, ne demonstrează un lucru: până la urmă, întotdeauna, adevărul iese la iveală și acest lucru e valabil nu numai pentru ce s-a întâmplat în 1990 sau 1991. E valabil și pentru ceea ce s-a întâmplat din 2009 încoace. Atenție amatorilor!”, a spus Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că nu a participat la manifestațiile din Piața Universității, dar a reamintit că făcea parte din conducerea PNL în perioada mineriadei din 1990.

loading...
To Top