Tăriceanu vrea Guvernul plecat cât mai repede: Nu putem să stăm indiferenţi
News

Tăriceanu vrea Guvernul plecat cât mai repede: Nu putem să stăm indiferenţi

Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat că ia în considerare ca de la toamnă să redeschisă discuția unei moțiuni de cenzură. Totodată, el a amintit că ALDE va merge singur la parlamentare. La rândul său, Daniel Constantin a arătat că ALDE nu va avea niciun fel de colaborare cu PMP.

Întrebat de jurnaliști dacă ia considerare de la toamnă să redeschidă discuția unei moțiuni de cenzură, acesta a răspuns afirmativ. „Da. (…) Nu putem să stăm indiferenți la situația pe care o vedem și care este o situație de continuă degradare a vieții economice, sociale, a statului de drept”, a spus Tăriceanu.

loading...

Președintele  Senatului este de părere că Guvernul ar trebui să prezinte un bilanț.

„Este cazul ca actualul Guvern — și noi o să cerem acest lucru — să prezinte un bilanț al politicilor economice și al rezultatelor, al performanței pe care le-a avut pe primul semestru”, a spus Tăriceanu. Totodată, el a amintit că ALDE va merge singur la parlamentare.

„Dacă situaţia politică se modifică, dacă evoluţia pe care o vedem azi se va schimba într-o manieră dramatică, putem să luăm în discuţie şi alte variante, (…) nimic nu ne obligă să rămânem închistaţi într-un anumit proiect, dar aşa cum văd evoluţia în momentul de faţă cele mai mari şanse sunt cum am făcut şi la locale de altfel, să mergem pe liste separat”, a adăugat Tăriceanu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });