News

Tatoiu intervine in SCANDALUL cu Boureanu: Nu așa se aplică…

Cristian Boureanu este la un pas de arest după ce a lovit un polițist. Fostul deputat s-a crezut mai presus de lege și a făcut un circ incredibil în momentul în care șoferul său a fost oprit la un control de rutină. Politicianul a coborât din mașină, a început să injure oamenii legii, după care a lovit unul dintre polițiști. Mai mult, i-a prins și degetele mâinii la ușa mașinii. Agenții de la rutieră l-au încătușat și l-au dis direct la secția de poliție.

Monica Tatoiu a dezvăluit că deputatul Cristian Boureanu a povestit că a fost bătut în arest de către polițiști.

”Are nasul rupt total, pe creier s-au găsit bule de aer, iar urechea externă este osul de la iesirea urechii externe este fracturat. Asta nu se poate întâmpla când dormi”, a declarat Monica Tatoiu, prietena de familie a fostului politician la România TV.

loading...

”Cristi este acum sub investigații, sunt patru discipline, după care va urma o expertiză a medicilor, se va face un document de medicină legală. El va trebui să plătească pentru ce a făcut. Dacă a fost lovit atunci și Poliția să plătească. Nu așa se aplică legea. El spune că l-au căzut în genunchi și l-au lovit.”, a mai spus femeia de afaceri.

Fostului deputat Cristian Boureanu i s-a făcut rău în timpul audierilor și a ajuns la spital. Acesta a fost transportat la spitalul Floreasca cu o ambulanţă.

Surse din Poliție au precizat pentru Agerpres că Boureanu se afla într-o stare avansată de ebrietate şi, ulterior, i s-a făcut rău. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat  că fostul deputat Cristian Boureanu este în prezent investigat medical. „Se află la noi. Este conştient, în investigaţii”, a spus medicul.

loading...
To Top