Tehnocraţii spun că majorările cu 15% distrug economia, dar altora le creşte salariul de la 3900 RON la 9140 RON! Cioloş?
News

Tehnocraţii spun că majorările cu 15% distrug economia, dar altora le creşte salariul de la 3900 RON la 9140 RON! Cioloş?

Fostul premier Adrian Năstase face o dezvăluire extrem de interesantă pe blogul său, mai ales în contextul în care Guvernul alături de liberali încearcă tot mai mult să blocheze majorările salariale din Sănătate şi Educaţie cu 15%.

loading...

„Femela de cuc nu-si cloceste ouăle ci le depune in cuiburi ale altor păsări pentru a fi clocite. Am sentimentul că asa se intâmplă in domeniul culturii, acum, inaintea alegerilor. Alegeri ce vor duce la formarea unui nou parlament, care va desemna un nou guvern. Asa că trebuie luate măsuri din timp. Cucul, stiti, este o pasăre migratoare. De aceea, au trebuit schimbate conducerile la mai toate institutiile culturale. Să vă dau un exemplu. La Muzeul hartilor, după moartea regretatului Tavi Penda, a fost numit – ca director – Ovidiu Dumitru, un talentat grafician si un bun specialist in cartografie. Postul părea interesant, astfel incât, la concursul organizat recent, a apărut o candidată fără nicio legătură cu cartografia – Cristina Adam Toma – de la MNAR, unde se ocupa de probleme de comunicare dar care, se spune, este prietenă cu sotia unui prieten al…

Mai interesant este faptul că zilele trecute, in asteptarea emiterii ordinului de către ministrul culturii (am uitat să vă spun că doamna respectivă a câstigat concursul pentru functia de director al muzeului!) salariul brut al directorului a fost mărit de la 3900 RON la 9140 RON! Repet, ca să intelegeti. In asteptarea ordinului de numire, salariul directorului a fost mărit de la 3900 RON la 9140 RON. Oare premierul Ciolos stie? Veti spune poate că este inelegant ca directorul acestui muzeu, pe care eu l-am creat, să fie numit fără să fiu consultat. Asa cred si eu. Deocamdată insă ordinul de numire din partea ministrului nu a fost emis. Cine stie?”, a scris Adrian Năstase.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });