Tehnocratul Voiculescu ATACĂ PRESA. Prima pe listă: Dana Grecu
News

Tehnocratul Voiculescu ATACĂ PRESA. Prima pe listă: Dana Grecu

Tehnocrații s-au reactivat și încep să fie tot mai agresivi. De această dată vorbim de fostul ministru al Sănătății din Cabinetul Cioloș, Vlad Voiculescu. El o atacă pe jurnalista Dana Grecu de la Antena 3. Voiculescu amintește de un anumit subiect care a fost tratat la Antena 3 și îl descrie ca fiind ”o manipulare josnică de care sunt sigur că îi este ruşine acum şi doamnei Dana Grecu„. Este regretabil că unii oficiali nu au înțeles nici până acum rolul presei.

„Doar două dintre replicile din avalanşa de sudalme care s-a declanşat în studioul Antena 3 când am spus un adevăr simplu care stătea negru pe alb în raportul Corpului de Control: nu există funcţia de „Coordonator Naţional de Transplant”. Nu a existat niciodată.

Practic domnul Zota a fost prezentat public şi a acţionat ani de zile într-o funcţie care nu a existat niciodată. O mostră de jurnalism independent şi profesionist pe portativul „Jos tehnocraţii”. O manipulare josnică de care sunt sigur că îi este ruşine acum şi doamnei Dana Grecu. Despre restul celor din studio mă îndoiesc sincer că ar avea vreo tresărire”, a declarat Vlad Voiculescu, potrivit Epoch Times.

loading...

Ce argumente invocă în acest sens?

„Dovada? Dacă mai era nevoie de una… iată ce face Ministerul Sănătăţii astăzi: îi creează funcţia domnului Zota! La articolul 7 de mai jos. Vă rog #share, poate ajunge şi la cei care au văzut emisiunea… La articolul 8 vorbim despre personalităţi cu activitate în lumea transplantului. Domnul Zota este o personalitate, cum nu?

Se califică. Sunt doar câţiva ani de când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îl condamna pe domnul Zota Victor Gheorghe în dosarul privind traficul cu ovule prin clinica Sabyc la 3 luni închisoare (cu suspendare, bineînţeles)”, a afirmat Vlad Voiculescu.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });