News

Televiziunea bulgară despre Kovesi: TREBUIE ARESTATĂ / Presă

După interviul realizat şi difuzat aseară cu procurorul Ţuluş, postul de televiziune bulgar Kanalul 3, anunță continuarea emisiunior despre abuzurile DNA, potrivit evz.ro. Tot acest canal TV, a anunțat un interviu cu fostul președinte Traian Băsescu, din care a transmis un scurt fragment în jurnalul de știri dar şi anunţul că vor transmite opiniile mai multor jurnaliști, reprezentanți ai societății civile despre DNA

Puterea este un drog pentru Laura Kovesi, a declarat fostul președinte Băsescu.

Fostul Președintele român Traian Băsescu a cerut arestarea lui Kovesi. Mulți politicieni, magistrați și jurnaliști din România cred că DNA este folosită pentru răfuieli politice, șantaj și vânătoare de vrăjitoare. Echipa Canalul 3 a fost la București, unde s-a întâlnit cu ei, mai spune televiziunea bulgară.

loading...

Da, Kovesi trebuie acuzată de abuz de putere, toată lumea ar trebui să meargă la închisoare. Pentru că există deja mulți oameni care au fost arestați de procurorii DNA , care mai târziu , în instanța de judecată au fost declarați nevinovați., a mai spus Băsescu, titrează flux24.

Traian Băsescu face afirmații extrem de grave despre președintele PSD, Liviu Dragnea.

”După tenis, apărea și Kovesi la partea de masă și șpriț, lipa-lipa. Dragnea și Coldea jucau de două ori pe săptămână tenis. Liviu Dragnea a beneficiat de protecție. A căzut la înțelegere cu DNA. El nu poate duce războiul cu DNA. Kovesi a pus lanterna pe Dragnea. L-a atenționat că sunt niște dosare închise din 2010, când se juca tenis la Pescariu, în care i-a zis că nu știe ce e în ele și pot fi deschise oricând” a spus Băsescu.

loading...
To Top