Teodorovici face pe TeFeListul. Mircea Badea îl face ȚĂNDĂRI
News

Teodorovici face pe TeFeListul. Mircea Badea îl face ȚĂNDĂRI

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a fost miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. El a afirmat ca a avut o discutie despre modul in care se alocau banii europeni.

loading...

Intrebat si despre contractele Teldrum, Teodorovici a raspuns: „Cum de toata lumea, peste tot, vede ca o astfel de companie ca are acces la tot felul de finantari? Ori ca sunt ofertele foarte bine facute…” Teodorovici a subliniat si ca nu ar mai trebui sa existe firme cu actiuni la purtator. 

Pe lângă înțepăturile la adresa lui Dragnea, acesta a lăsat să se înțeleagă că dacă nu ai făcut nimic incorect nu ai de ce te teme de DNA. Teza este falsă pentru că au existat atâtea cazuri dovedite de abuzuri însă chiar dacă este falsă această teză este cântată de tefeliștii rezistenți care acum se pare ca sunt și prin PSD.

loading...

Potrivit DC News, Mircea Badea l-a criticat pe Eugen Teodorovici în privința celor declarate.

Eugen Teodorovici mi se pare chiar simpatic, dar când cineva, pe treptele DNA, spune ceva de genul: ‘Dragnea nu are de ce să se teamă dacă nu a făcut nimic rău’… Această declarație poate fi în sprijinul ideii că nu ai făcut tu nimic, dar hai să mergem mai departe. Bine… Eugen Teodorovici îl urăște pe Dragnea, este ok, Dragnea este un om ușor de urât, foarte bine, dar fraza, de pe treptele DNA, cum că ‘Dragnea nu are de ce să se teamă dacă nu a făcut nimic rău’… Ia spune-i tu fraza aceasta lui Mircea Gutău sau Marianei Rarinca sau lui Dan Radu Rușanu care a făcut ani de închisoare fiind nevinovat? Spune-le lor treaba asta!

Teodorovici a inoculat falsa idee că doar dacă ai făcut ceva rău vine DNA. Este exact refrenul lui Tudose pe ideea că ‘ce? DNA anchetează oameni nevinovați?’. Da! De multe ori, da! Este ceva abominabil. Oricât de simpatic mi-ar fi Teodorovici, secvența de astăzi cu el, rânjând pe treptele DNA, și spunând ce v-am zis mai devreme, satisfăcut pe ideea ‘să și-o fure Dragnea’… Poți să bei șampanie că și-o fură Dragnea, dar să spui, pe treptele DNA, poporului român, că dacă nu ai făcut nimic rău nu ai de ce să te temi de DNA… este monstruos! Este o mare greșeală”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });