News

Teodorovici spune ÎN PREMIERĂ de ce a fost EXECUTAT

Eugen Teodorovici a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre demiterea sa din funcția de consilier onorific al premierului.

loading...

Mihai Tudose a dat de asemenea câteva explicații în acest sens. „Domnul Teodorovici a fost colaboratorul meu și am crezut că putem colabora pe consultanță, acolo unde se pricepe – financiar – fiscal, dar domnia sa a înțeles gresit și s-a transformat într-un purtător de cuvânt. Eu înțeleg că ideile pe care domnia sa le are să le aflu de la el, nu doar prin intermediul presei, mai ales că nu eram de acord cu multe dintre ideile sale”.

„Mă simt foarte ușurat pentru că am aflat care ar fi motivul. Și mă gândeam cine ar fi fost în spatele acestei decizii. Sunt unii care duc discuția în zona bisericii sau a fumatului. Nu are nicio legătură. Din punctul meu de vedere, clar a fost acea decizie din cauza punctului meu de vedere cu privire la stadionul din Alexandria. Eu nu mă opun, nu sunt împotrivă, ci pentru o astfel de activitate. Gică Hagi și-a făcut o investiție din banii lui, iar statul nu l-a ajutat cu absolut nimic, să își facă stadion. Îi mai trebuiau 5 milioane de lei, ca să facă ce are de făcut pentru a juca în liga I. O sumă foarte mică pentru a putea juca la nivel maxim european”, a spus Eugen Teodorovici.

loading...
To Top