Ministrul Justiției și-a pierdut răbdarea cu KOVEȘI: Vine un moment al EVALUĂRILOR
News

Ministrul Justiției și-a pierdut răbdarea cu KOVEȘI: Vine un moment al EVALUĂRILOR

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a evitat să comenteze sesizarea CSM de către Laura Codruța Kovesi. El a declarat însă ceva extrem de important și anume că va veni un moment al evaluărilor când lucrurile se vor clarifica. 

loading...

Pe mine mă întrebați? Întrebați pe cine a crezut că este necesar și oportun să sesizeze (…) În opinia mea, ca ministru al Justiției, este un subiect extrem de sensibil și nu-mi permit să-l comentez în fața dumneavoastră.

 Poate vine un moment al evaluărilor, poate vine un moment în care se încheagă lucrurile, vom vedea, a declarat Tudorel Toader.
loading...

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat joi că Guvernul va sesiza Curtea Constituţională privind problema legalităţii HG-urilor. Sesizarea a pornit de la Guvern, nu de la minister, a precizat Tudorel Toader, care a adăugat că sesizarea va fi redactată astăzi. Tudorel Toader a ținut să explice de ce a sesizat CCR pe ”Dosarul Belina” și nu a sesizat ÎCCJ.

Eu, ca ministru al Justiției, nu am rolul de a comenta declarațiile sau comentariile altcuiva. Noi ne adresăm CCR și nu ÎCCJ, CCR verifică dacă exită un conflict juridic de natură constituțională. ÎCCJ pronunță decizii de speță pe de o parte, propunță decizii cu caracter de lege pe altă parte, dar care se referă la conținutul normei. Noi acum vorbim de sesizarea CCR care să explice dacă există sau nu un conflict de natură instituțională”, a mai precizat Toader.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });