News

Toader spune de ce a acceptat funcția pe care o deține

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat, că a acceptat portofoliul Justiției asumându-și pe deplin rolul și având la bază o vastă experiență profesională. El a precizat și că demnitatea de ministru al Justiției nu a acceptat-o ca să își lustruiască bine cartea de vizită.

”Eu am stat de-a lungul carierei profesionale pe scaune diferite si am exercitat funcții diferite. Noi, aici, ca români, în general, vă asigur că multe funcții în România sunt ocupate fără o acoperire a competențelor profesionale necesare respectivei funcții.

loading...

Eu am stat pe scaunul de judecător zece ani de zile, la CCR, și am participat în decizii colective la judecata legilor. Acum sunt pe scaunul de ministru al Justiției deși, am mai spus-o și o repet, mi-am asumat o grea misiune. Am suspendat funcției exercițiul de rector la prima universitate din România modernă.

De data aceasta sunt pe scaunul ministrului Justiției, cu toate experiențele acumulate până în prezent și cunoscând arhitectura statului de drept. Demnitatea de ministru al Justiției nu am acceptat-o ca să îmi lustruiesc cartea de vizită pentru că, vă mărturisesc faptul că imi era suficientă cea pe care o aveam. Am acceptat propunerea de a ocupa portofoliul Justiției asumându-mi misiunea și rolul pe care știu că îl are ministrul Justiției”, a spus Tudorel Toader, la Antena 3.

loading...
To Top