Torturată până la moarte. A luat un ciob și i-a tăiat urechea. Izbită cu fața de oglindă "să se facă frumoasă"
Socant

Torturată până la moarte. A luat un ciob și i-a tăiat urechea. Izbită cu fața de oglindă ”să se facă frumoasă”

O gorjeancă de 34 de ani din Motru a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce iubitul său de 52 (cunoscut de vecini ca un individ foarte violent) a făcut o criză de gelozie. Detaliile crimei, făcute publice de procurorii de caz, par desprinse din filmele horror, potrivit pandurul.ro.

loading...

Simona Iliescu și Ion Jianu trăiau în concubinaj de peste 7 ani. Bătăile, spun vecinii, erau la ordinea zilei. Dar ele au culminat în noaptea de duminică spre luni, când femeia i-ar fi trimis din greșeală concubinului un SMS care îi era destinat altui bărbat, aflat în Germania.

 Omor precedat de o tortură teribilă

La momentul primirii SMS-ului, Jianu se afla în Drobeta Turnu Severin, unde este angajatul unei firme locale. Turbat de gelozie după citirea mesajului, Jianu s-a întors val-vârtej acasă, la Motru, și a început să o bată pe femeie cu sălbăticie.

loading...

Inițial a început să o izbească cu capul de oglindă, reproșându-i că ”se face frumoasă” pentru amantul din Germania. Atunci când oglinda s-a spart, criminalul a luat un ciob rezultat și i-a tăiat femeii o ureche, pe care a aruncat-o în WC.

Dar chinurile nu luaseră sfârșit nici pe departe. Cu același ciob, Jianu i-a desprins bucăți întregi de scalp femeii. Referatul procurorilor criminaliști arată și faptul că victima prezenta răni adânci și pe față, crestată, probabil, cu același ciob.

Finalmente, după aproape două ore de bătăi și torturi, victima a murit, după ce a fost lovită de mai multe ori cu fața de un perete.

Așa cum vă puteți imagina, țipetele femeii au fost teribile. Cu toate astea, aproape inexplicabil, niciunul dintre vecini nu a sunat la Poliție. Câțiva dintre aceștia au recunoscut că se tem de Ion Jianu, individ violent, despre care unul dintre vecini spune că i-a incendiat ușa, atunci când i-a făcut o reclamație la poliție tot pentru violență domestică. Alt vecin pretinde că s-a temut să nu fie ulterior amendat pentru că a apelat nejustificat numărul de urgență.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });