Toți liderii europeni au citit legile lui Tudorel Toader sau Iohannis manipulează?
News

Toți liderii europeni au citit legile lui Tudorel Toader sau Iohannis manipulează?

Klaus Iohannis participă la reuniunea informală a Consiliului European pe teme digitale, care are loc la Tallinn, în Estonia, alături de persoane cu adevărat importante, lideri europeni cu nume și greutate. Ca o căprioară Klaus a și ieșit la declarații și a spus de la înălțimea funcției mult prea mică pentru el că ”lumea a menționat îngrijorări în legătură cu anumite evoluții care ar putea contraveni statului de drept”.

loading...

Din ce zice Klaus se pare că toți și-au abandonat agenda și au început să vorbească despre România și justiția țării noastre dar mai ales despre modificările la care ar putea să fie supuse de ”nemilosul” Tudorel Toader.

Deși reforma din justiție din unele țări europene n-a fost un subiect în discuția formală, președintele a arătat că a primit aceste îngrijorări în mod informal. Și dacă minte? Nu e imposibil!

loading...

„Știți cum se desfășoară astfel de întâlniri: ajungem pe rând și stăm o oră în hol la discuții. Și atunci, sigur, suntem toți politicieni și lideri, președinți sau prim-miniștri. Și când te întâlnești cu cineva: ‘Bună ziua, cum e la tine?’. Și se face un schimb de experiență. Și, da, lumea a menționat îngrijorări în legătură cu anumite evoluții care poate ar contraveni ideii de stat de drept”, a declarat președintele Iohannis.

Sperăm că se observă clar cum se face schimbul de experiență în opinia lui Iohannis. Reluam. ” Și când te întâlnești cu cineva: ‘Bună ziua, cum e la tine?’. Și se face un schimb de experiență.” Deci nu e mare chestie. De aici și zdrobitoarea experiență pe care o are Klaus Iohannis. Nu uitați întrebarea magică:  ‘Bună ziua, cum e la tine?’

Trecând mai departe cu mai multă experiență, după ce au citit legile justiției, liderii europeni au început să spună care e cu statul de drept si care nu este. Mai mult, ei s-au dus plini de griji la președinte. Asta vrea să ne spună Iohannis?  Tare de tot.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });