Toți părinții și bunicii așteptau această invenție: hainele care cresc odată cu copilul! – VIDEO
Life

Toți părinții și bunicii așteptau această invenție: hainele care cresc odată cu copilul! – VIDEO

na dintre cele mai mari griji constante ale părinților este cu ce să-și îmbrace copiii, având în vedere că piticii cresc foarte repede, de la o zi la alta. În multe cazuri, după o lună de la achiziționarea hăinuțelor și a încălțărilor noi, părinții observă că acestea nu i se mai potrivesc copilului.

loading...

Un motiv bun pentru un designer vestimentar să se gândească cum să le vină în ajutor părinților din întreaga lume. Bazându-se pe experiența în inginerie aeronautică, designerul vestimentar Ryan Mario Yashin a creat o linie vestimentară care nu doar că se pliază perfect pe corpul copilului, dar crește odată cu acesta.

loading...

Astfel, hainele se extind sau se contractă, în funcție de liniile corpului și de măsuri, putând fi purtate, fără a a fi schimbate, de cei mici începând de la vârsta de patru luni, până la împlinirea vârstei de doi ani. Materialul este calitativ și, în plus, este impermeabil: nici ploaia, nici transpirația nu va deranja pielea micuțului, notează tvhappy.ro.

Ideea propusă de designer a creat furori pe internet în rândul părinților din întreaga lume. Urmăriți imaginile din acest video ca să vă convingeți:

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });