News

Traian Băsescu are numai cuvinte de laudă pentru premierul Mihai Tudose

Unul ditre cei mai mari critici ai PSD și ai guvernării PSD-ALDE, fostul președinte al României are cuvinte de laudă pentru premierul Mihai Tudose.

Comparându-l cu Dragnea, Băsescu se raliază într-un fel părerii lui Ponta, care-l vedea pe controversatul premier lându-i locul lui Dragnea la conducerea PSD. „Tudose pare mult mai ancorat în realități și mai dispus să-și asume”, spune acum Băsescu, care consideră că premierul „Înțelege ce se întâmplă”.

loading...

„Mie, Tudose mi se pare mult mai așezat, că din gura lui am auzit „nu se poate introduce impozitul pe cifra de afaceri”, din gura lui am auzit „nu e nicio eficiență să impozităm suplimentar salariile mari”, din gura lui am auzit ‘nu merge cu impozitul global pe gospodării. Tudose care….e șahist, pare a fi mult mai logic decât Dragnea, care recită poeziile de proastă calitate pe care i le-a dictat Vâlcov”, a declarat fostul președinte aseară, la B1 TV.

Senatorul PMP a susţinut că „nu este o creştere (economică n.r.) sănătoasă”, ci una „bazată pe consum, nu pe investiţii” şi care „va plesni” dacă Mihai Tudose nu va lua măsuri, punctând că situaţia se va agrava în a doua parte anului 2018.

„Eu zic că în a doua parte a anului 2018. Este o evaluare personală. (…). Dacă Tudose nu ia nişte măsuri să stopeze umflarea cheltuielilor. (…). Noi am ajuns aproape la 9% cheltuieli cu salariile aparatului de stat. 9% din PIB. Este enorm, enorm”, a susţinut Băsescu.  El a opinat că, în curând, se va auzi următoarea formulare, respectiv „la fiecare zece salariaţi care pleacă mai angajăm unul”.

loading...
To Top