News

Traian Băsescu, despre dezvăluirile lui Daniel Dragomir

Prezent în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat și dezvăluirile făcute colonelul în rezervă Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea în SRI. Băsescu a precizat că acestea sunte extrem de grave, dar i se par greu de crezut pentru că dacă ar fi fost altfel autoritășile deja ar fi început să ancheteze.

„Mărturisesc că nu le-am văzut, le-am citit din presă. Cea mai gravă mi s-a părut cea în care afirma că a fost prezent când Coldea ordona arestari, e cutremurator și foarte greu de crezut. Am mai văzut o declarație stupefiantă că pe siguranță națională au fost oameni care au fost ascultați 5 ani și pe urmă mandatele de siguranță națională au fost preluate de Kovesi și utilizate în dosare penale pe corupție.

loading...

Vă mărturisesc că îmi par greu credibile aceste informații și au o chestiune care îmi spune că dacă ar fi așa, ar trebui să se fi sesizat un procuroror din Parchetul General, un procuror militar cel puțin, care să îl fi chemat pe colonelul în rezervă Dragomir să dea explicații și să înceapa o anchetă.

Ar fi groaznic să știm că de la SRI se ordonau arestări, ar fi groaznic să știm că Kovesi a plecat cu copii ale mandatelor la DNA și le-a valorificat în dosare penale. Aceste mandate ar trebui să fie la DIICOT și nu la DNA”, a precizat Traian Băsescu.

loading...
To Top