News

Traian Băsescu, propus pentru funcția de premier: Nu găsiți unul mai bun ca mine

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, este propunerea PMP pentru postul de premier după alegerile generale din toamnă. Anunțul a fost făcut președintele executiv al partidului Valeriu Steriu. El a mai spus că Băsescu are toate competenţele necesare pentru a fi premier, dar că prioritatea partidului este să obţină un scor suficient de bun la alegeri pentru a intra în Parlament.

„(Traian Băsescu – n.r.) a spus că ar fi cel mai bun premier şi într-adevăr este în clipa de faţă prima propunere a PMP, este normal să fie aşa. Vom avea cu siguranţă întâi de scris un program de guvernare şi acest lucru ni l-am propus imediat ce terminăm paşii aceştia de aşezare, va urma un program de guvernare. (PMP – n.r.) va genera nu doar un premier, va genera propuneri pentru toate posturile de miniştri”, a afirmat Steriu.

loading...

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat, miercuri, că ar avea cel mai bun profil de premier, întrebat dacă este acord cu declaraţia lui Valeriu Steriu care afirmat că l-ar putea susţine pe Cioloş pentru un nou mandat.

„Pot fi de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu”, a răspuns Traian Băsescu, zâmbind, după congresul prin care UNPR a fost absorbită de partidul său.

Întrebat dacă şi-ar dori să fie premier, Traian Băsescu a afirmat: „Mi-aţi spus de profil şi atunci v-am spus”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top