News

Traian Băsescu, reacție MIZERABILĂ la adresa lui Mirel Palada. Ce președinte a avut România…

Traian Băsescu a intervenit în scandalul dintre Mirel Palada și senatorul USR, Mihai Goțiu produs în studioul B1 TV, la emisiunea Talk B1, când Gtiu sustine că a fost bătut de Palada cu pumnul în față.

Băsescu a comentat în termeni duri care nu fac cinste unui sef de stat incidentul pe pagina sa de Facebook, menționând că nu va mai merge la nicio televiziune care îl va mai invita pe Palada. Fostul președinte al României nu i-a trecut cu vederea nici pe cei de la Antena 3, cărora le-a spus că sunt la același nivel de inteligență.

„Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv. Nu voi mai participa la nici o emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale.

Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă„, a transmis Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Limbajul greu folosit de Băsescu nu mai surprinde pe nimeni dar aduce aminte doar de perioada de tristă amintire în care el a condus România.

loading...

Deputatul PSD Pleșoianu Liviu a explicat ce a uitat Băsescu atunci când îl critica pe Palada

”Băsescu Traian – TUPEU chomolungmian!

Nu există pe această planetă vârf montan mai înalt ca Chomolungma și tupeu mai mare ca al acestui individ! Cel care îi administra un pumn în figură unui copil face acum pe mimoza și spune că nu mai merge la nicio televiziune care îl invită pe Mirel Palada.

…Băsescu? Îți mai amintești ce spunea chiar Elena Udrea? Uite aici, fă un efort și amintește-ți: „Domnilor, pe acest Traian Băsescu l-am votat. Îmi cer scuze, dar să ne amintim pe cel care a înjurat pe holurile ministerului de Interne, a dat un cap în gură unui arab, pe acest Traian Băsescu l-am votat. De ce ne mirăm că a făcut un gest absolut firesc raportat la personalitatea lui!”

…Cât despre amenințările tale că „scoți lumea în stradă” dacă e exclus Președintele României din procedura de numire a șefilor parchetelor, nu pot decât să-ți urez mult succes. Ultima mare ieșire în stradă cu numele-ți în gând a fost PLIMBAREA DE LA COTROCENI…”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

loading...
To Top