News

Tudose face glume cu Ciutacu pe tema alaptatului in public

Premierul Mihai Tudose a fost introdus, miercuri, in dezbaterea pe tema alaptatului in public, in cadrul unui interviu. El s-a aratat amuzat si a raspuns cu glumite si ironii, cand a fost chestionat pe marginea acestui subiect.

In timpul unui interviu acordat lui Victor Ciutacu pentru Romania TV, premierul a fost intrebat ce parere are despre alaptatul in public.

„Se discuta foarte mult despre alaptatul in public. La Muzeul Satului a fost un festival pentru alaptatul in public. Eu, recunosc, nu am alaptat. Dar de ce se discuta atat? Le-a fugarit cineva pe femeile care alaptau in public?”, a intrebat Vitor Ciutacu.

In acel moment, premierul a izbucnit in ras. „Recunosc, nici eu nu am alaptat”.

loading...

„E o problema globala?”, a continuat Ciutacu.

„Haideti sa definim alaptatul in public. Suntem un popor cu imaginatie din pacate nefolosita totdeauna cum trebuie”, a continuat cu ironiile premierul Mihai Tudose.

Subiectul alaptatului in public chiar este un subiect discutat la nivel mondial, iar in ultimii ani si in Romania. Este vorba in primul rand de anumite mentalitati si de schimbarea acestora. La Muzeul Satului recent a avut loc evenimentul „Marea Atasare / Alaptare”, care a devenit deja o traditie si este organizat anual. Numeroase vedete au transmis public ca sustin aceasta practica.

loading...
To Top