News

Tudose, în Parlament: Comparația Cuc-Orban, inutilă. Nu poți să compari ceva cu zero

Premierul Mihai Tudose le-a mulțumit parlamentarilor PNL, luni, în debutul discursului său din plenul Camerei Deputaților, pentru oportunitatea dezbaterii pe tema economiei din România, arătând că niciodată nu e inoportun să vorbești pe acest subiect. Tudose a arătat că, de fiecare dată când PSD a fost la guvernare, a adus „bunăstare şi o economie solidă”, potrivit Antena 3.

Despre manualele de clasa a V-a 

”Mă bucur că aveți o îngrijorare. Parte din nebuniile pe care este obligat acum Ministerul Educației să le implementeze au fost stabilite anul trecut. Inclusiv celebrul manual de Sport. Vă mulțumim pentru acest lucru. O comparație cu anul trecut este sublimă. Acum vorbiți de manual de clasa a V-a. Anul trecut nu vorbeați de niciun manual. Fiindcă nu era gata niciunul. Dar nu v-am auzit”, a spus Tudose.

loading...

Despre situația autostrăzilor din România

”Comparația Cuc-Orban este inutilă. Pentru că nu poți să compari ceva cu zero. Nu am mers niciunul dintre noi pe autostrada Orban. Nu știu de ce, dar nu am găsit-o”, a spus premierul Mihai Tudose.

Despre românii care pleacă din țară

”Plângeți pe tema celor care pleacă din țară. Ați folosit o cifră. 200.000. Este corectă. De fapt, e mai mult de 200.000. E cifra celor care au plecat anul trecut, doamna Turcan, pe Guvernarea Cioloș”, a spus Mihai Tudose.

loading...
To Top