News

Tudy și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar

Tudor-Tim Ionescu, supranumit Tudy, și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al Capitalei, în care fusese ales săptămâna trecută.

„Văzând campania mediatică declanșată împotriva mea pe considerente ce țin exclusiv de sfera vieții mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcția de viceprimar al municipiului București. Am câștigat această funcție cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cât și al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetățenii Bucureștiului și țin să le mulțumesc tuturor”, afirmă Tudor-Tim Ionescu într-un comunicat de presă.

loading...

Tudor Ionescu, candidat ALDE, şi Aurelian Bădulescu, din partea PSD + UNPR, au fost aleşi joi viceprimari ai Capitalei, în cadrul primei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti în noua componenţă, primind fiecare câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă.

”Renunţarea la funcţia de viceprimar nu va însemna abandonarea dorinţei mele de cetăţean care doreşte să vadă un Bucureşti mai bun pentru locuitorii săi, de tânăr român care s-a întors în patria sa România, pentru a-şi aduce modesta contribuţie la progresul ei. Voi demonstra de ceea ce sunt capabil prin proiectele pe care le voi realiza, iar cei ce doresc să mi se alăture, vor putea sa contribuie la materializarea lor”, concluzionează Tudor Ionescu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top