Punct și de la capăt. Turcan îl scoate "basma curată" pe Cioloș în privința eșecului în alegeri
News

Punct și de la capăt. Turcan îl scoate ”basma curată” pe Cioloș în privința eșecului în alegeri

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat marţi seară că o discuţie între conducerea partidului şi Dacian Cioloş ar fi „o normalitate” şi că eşecul liberalilor în alegeri nu poate fi pus pe seama fostului premier, ci a fost cauzat de ”mesajul confuz care a diluat identitatea PNL”, potrivit Adevărul.

„PNL a înregistrat acest eşec la alegeri din cauza unui mesaj confuz care a diluat identitatea PNL şi care ne-a îndepărtat de oameni structural ataşaţi de PNL (…) Raportarea la Dacian Cioloş trebuie să fie chibzuită, decentă, realistă”, a declarat Raluca Turcan în cadrul unei emisiuni la postul B1 TV.

loading...

Turcan a menţionat că în interiorul PNL există mulţi membri de la bază care sunt dezamăgiţi de modul ezitant în care Dacian Cioloş s-a implicat în campanie, dar că fostul premier ar trebui tratat ”cu mai mult respect şi seriozitate”.

„Un om care, aflat în fruntea Guvernului, a contribuit la creşterea calităţii în educaţie, la sprijinirea mediului de afaceri, la dezvoltarea agriculturii, un om care a avut şi părţi care putea fi explicate mai bine în Guvern, trebuie tratat cu mai mult respect şi seriozitate”, a mai spus Turcan. Preşedintele interimar al PNL a admis că „o discuţie cu Cioloş ar fi o normalitate”, precizând însă că „de aici şi până la discuţia despre preşedinţia partidului este o distanţă foarte mare”. ”Pentru a fi preşedinte PNL, trebuie să fii dorit de membrii PNL”, a conchis Raluca Turcan. Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a relatat, joi, că a fost sunată de către fostul premier Dacian Cioloş care a solicitat o întâlnire cu liberalii, dar că deocamdată nu s-a luat o decizie în partid dacă să aibă loc o astfel de întâlnire şi a precizat că nu s-a pus problema intrării lui Cioloş în PNL.

„Am avut o discuţie telefonică (n.r. – cu Dacian Cioloş). Domnia sa m-a sunat şi mi-a spus că, în măsura în care membrii PNL ar considera binevenită întâlnirea cu domnia sa, să încercăm să realizăm o astfel de întâlnire. Eu am răspuns că voi discuta cu colegii în PNL şi, dacă vom organiza o întâlnire, aceea va fi una instituţională. Deocamdată, nu avem o decizie luată împreună cu colegii din PNL de a face această întâlnire. Sunt convinsă că, dacă vom lua o decizie, vă anunţăm”, a declarat Raluca Turcan.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });