News

Punct și de la capăt. Turcan îl scoate ”basma curată” pe Cioloș în privința eșecului în alegeri

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat marţi seară că o discuţie între conducerea partidului şi Dacian Cioloş ar fi „o normalitate” şi că eşecul liberalilor în alegeri nu poate fi pus pe seama fostului premier, ci a fost cauzat de ”mesajul confuz care a diluat identitatea PNL”, potrivit Adevărul.

„PNL a înregistrat acest eşec la alegeri din cauza unui mesaj confuz care a diluat identitatea PNL şi care ne-a îndepărtat de oameni structural ataşaţi de PNL (…) Raportarea la Dacian Cioloş trebuie să fie chibzuită, decentă, realistă”, a declarat Raluca Turcan în cadrul unei emisiuni la postul B1 TV.

loading...

Turcan a menţionat că în interiorul PNL există mulţi membri de la bază care sunt dezamăgiţi de modul ezitant în care Dacian Cioloş s-a implicat în campanie, dar că fostul premier ar trebui tratat ”cu mai mult respect şi seriozitate”.

„Un om care, aflat în fruntea Guvernului, a contribuit la creşterea calităţii în educaţie, la sprijinirea mediului de afaceri, la dezvoltarea agriculturii, un om care a avut şi părţi care putea fi explicate mai bine în Guvern, trebuie tratat cu mai mult respect şi seriozitate”, a mai spus Turcan. Preşedintele interimar al PNL a admis că „o discuţie cu Cioloş ar fi o normalitate”, precizând însă că „de aici şi până la discuţia despre preşedinţia partidului este o distanţă foarte mare”. ”Pentru a fi preşedinte PNL, trebuie să fii dorit de membrii PNL”, a conchis Raluca Turcan. Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a relatat, joi, că a fost sunată de către fostul premier Dacian Cioloş care a solicitat o întâlnire cu liberalii, dar că deocamdată nu s-a luat o decizie în partid dacă să aibă loc o astfel de întâlnire şi a precizat că nu s-a pus problema intrării lui Cioloş în PNL.

„Am avut o discuţie telefonică (n.r. – cu Dacian Cioloş). Domnia sa m-a sunat şi mi-a spus că, în măsura în care membrii PNL ar considera binevenită întâlnirea cu domnia sa, să încercăm să realizăm o astfel de întâlnire. Eu am răspuns că voi discuta cu colegii în PNL şi, dacă vom organiza o întâlnire, aceea va fi una instituţională. Deocamdată, nu avem o decizie luată împreună cu colegii din PNL de a face această întâlnire. Sunt convinsă că, dacă vom lua o decizie, vă anunţăm”, a declarat Raluca Turcan.

loading...
To Top