Turcan, mesaj HALUCINANT despre directiile PNL. Viitorul e tot mai clar…
News

Turcan, mesaj HALUCINANT despre directiile PNL. Viitorul e tot mai clar…

Raluca Turca, doamna care conduce PNL, a anuntat care sunt directiile PNL. Poate va imaginati programe si strategii de dezvoltare dar va inselati. „Structurarea unei opoziții eficiente față de PSD” si „Parteneriatul cu Președintele României”. Ambele erau evidente! Sa cititi doar si dezvoltarea lor.

„Două sunt direcțiile PNL pe care eu le voi susține pentru a completa moțiunea lui Ludovic Orban.

a) Structurarea unei opoziții eficiente față de PSD

PNL trebuie să fie liderul ferm, inteligent și convingător al Dreptei. O Opoziție de succes la PSD pregătește o alternativă clară la PSD si perspectiva unei guvernări de succes.

Dacă vrem să fim prima opțiune a românilor pentru viitoarea guvernare, trebuie să fim partidul în care își pun nădejdea cei mai mulți dintre nemulțumiții de proasta guvernare a PSD și de acțiunile politice iresponsabile ale majorității actuale.

loading...

Opoziția față de PSD – totală, solid argumentată și desfășurată pe toate sectoarele – nu este singura cale pentru a recâștiga sufragiile electoratului pe care îl vizăm și pentru a redeveni un mare partid aflat la guvernare, dar este obligatorie. Nu ține loc de program, dar este fundamentală pentru credibilitatea noastră.

b) Parteneriatul cu Președintele României.

Programul, liniile de acțiune și conduita PNL trebuie gândite prin corelare cu programul și obiectivele fundamentale ale președintelui României,

Principiile, valorile și obiectivele cu care Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale din 2014 trebuie să fie susținute de PNL. Programul Președintelui a fost votat de 6,2 milioane de români. Este o datorie de onoare față de români, față de Președinte și față noi înșine să acționăm politic în susținerea programului președintelui României.

Aici e de spus un lucru cât se poate de clar: în promovarea obiectivelor, principiilor și valorilor pentru care pledează Președintele este nevoie de consecvența și sinceritate. Nu duplicitate. Nu una să spunem și alta să facem”, scrie Turcan pe Facebook. Acum urmeaza doar sa se mai arunce pamant peste partid ca pe calea asta este deja in cosciug.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });