Turcia: Au făcut toaletă publică din casa în care s-a născut Fethullah Gulen
Externe

Turcia: Au făcut toaletă publică din casa în care s-a născut Fethullah Gulen

In urma celor intâmplate in Turcia, un grup de simpatizanţi fanatici ai lui Erdogan, au încercat sa incendieze casa din satul Korucuk – Erzurum, unde s-a născut Gulen, dar docul a fost stins la scurt timp.

Mulţi dintre săteni au privit îngrijoraţi situaţia, așa că potrivit zamanromania.ro, primăria a hotărât să o transforme în toaletă publică. Fethullah Gulen s-a născut în 1938, în satul Korucuk ce aparţine de provincia Erzurum – estul Turciei. În anii trecuţi, casa acestuia a fost restituită, fiind folosită ca bibliotecă.

loading...

Potrivit sursei citate profesori universitari au fost perchiziţionaţi la domiciliile lor din Turcia, sub suspiciunea că ar fi apropiaţi ai filozofului religios Fethullah Gülen. Acuza este că acesta i-au fi „vrăjit” pentru a „susţine trupele sale” cu ajutorul unei banconote de un dolar. Se ştie că urmare a acuzaţilor continue lansate de Erdogan contra membrilor mişcării Gulen, o epurare de anvergură care seamănă cu o „vânătoare de vrăjitoare” a fost declanşată în Turcia.

Acum autorităţile însărcinate cu căutarea dovezilor se pare că au probleme în inventarea acestora. În această frenezie care creşte, elemente total aberante şi uneori iraţionale sunt totuşi reţinute ca probe care au legătură cu faimoasa teorie a complotului realizat de mişcarea lui Gulen, considerată a fi „ legată de Statele Unite ale Americii şi de francmasonerie”.

Ultima dovadă furnizată de organele pornite să caute dovezi este biletul de un dolar american , găsit la mai multe persoane care au o legătură cu mişcarea Gulen.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });