News

Țuțuianu îi dă cu FLIT lui Ponta: Nu are nicio legătură cu intențiile mele

Povestea aceasta cu deplasarea mea spre ”Pro România”, spre Victor Ponta, spre alții, este țesută tot în presă, pe informații corecte sau mai puțin corecte, dar nu are nicio legătură cu intențiile mele”, a dezvăluit Adrian Țuțuianu în cadrul unui interviului acordat Psnews.ro.

El a vorbit despre posibilitatea ca acesta să să facă parte în viitorul apropiat din noua formațiune constituită de fostul premier Victor Ponta alături de Daniel Constantin, ”Pro România”.

loading...

”V-am spus ceva la începutul discuției. Eu am crescut în PSD, într-un fel e casa mea PSD. Am lucrat aproape 20 de ani din viață bătălii politice în acest partid. Nu mă duc nici la Victor Ponta, nici în altă parte. Să fiți foarte sigur de asta. Să vă spun ceva: în viață mai urci, mai cobori, important este să ai și caracter, să ai și consecvență și să fii un om care crede într-o idee. Eu nu m-am dus în PSD după o funcție.

Eu cred în ideea de centru-stânga în politica românească ca fiind absolut necesară. deși prin specificul profesiei mele mă apropii mai mult de liberali și poate că undeva mi-ar conveni mai degrabă un partid cu idei social-liberale. Cred că România, în situația de astăzi, are nevoie de o stângă puternică.

Ca urmare, și povestea aceasta cu deplasarea mea spre ”Pro România”, spre Victor Ponta, spre alții, este țesută tot în presă, pe informații corecte sau mai puțin corecte, dar nu are nicio legătură cu intențiile mele”, a dezvăluit Adrian Țuțuianu în cadrul interviului acordat Psnews.ro

loading...
To Top