Life

UDREA, ceartă cu iubitul! Ce-i reproșează Adrian Alexandrov. “ESTE HASHTAG ‘REZIST’”

De aproape trei luni, Elena Udrea locuiește în Costa Rica, unde și-a obținut statutul de refugiat politic. Din nefericire, vedeta a trecut printr-o traumă după ce a pierdut unul dintre gemeni. În cadrul unui interviu oferit cu doar câteva zile înainte de pronunțarea verdictului din dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a vorbit despre relația la distanță pe care o are cu Adrian Alexandrov, recunoscând că există momente când există certuri între ei. Ce-i drept, pe teme politice, potrivit cancan.ro.

loading...

Este hashtag ‘Rezist’. I-am zis: ‘Mă nu înțelegeți nimic!’ El începe: ‘Clasa politică nu a fost în stare să facă nimic. Ați fost la putere și nu ați fost în stare să faceți autostrăzi’. Că de ce nu am lăsat chinezii să facă? I-am zis: ‘Băi, ca să înțelegi! În Europa nu poți să faci tu cu chinezii! Ăia îți dau bani europeni și ăia vor ca firmele lor să câștige. Și vrea Barosso (n.red. – Jose Manuel Barroso) să-i câștige firma lui din Portugalia. Și vrea nu știu cine, Hahn (n.red. – comisarul european Johannes Hahn), să câștige. Nu faci tu cu banii europenilor, să te duci să aduci chinezii. Și nouă ne-au propus chinezii să le dăm garanții guvernamentale, dar nu poți să le dai. Îți interzicea Europa să faci asta’”, a dezvăluit Elena Udrea, conform Gazetei Sporturilor.

Însărcinată pentru prima dată la 44 de ani și aflată la mii de kilometri distanță de România, Elena Udrea poftește la mere și pere, pe care nu le găsește atât de ușor în Costa Rica, țara adoptivă. La un moment dat, în cadrul interviului oferit recent, Elena Udrea a mărturisit că nu a renunțat visul de a prelua frâiele puterii în România.

loading...

“În ţara lui mango, ananas, papaya, maracuja, granadilla, eu caut mere și pere. Voi conduce România. De mică mi-am dorit asta și n-am renunţat. Acesta e destinul meu, să conduc ţara!”, a mai mărturisit Elena Udrea

loading...