UE vrea să lase imigranții care trec ilegal marea să se înece. Cei care îi salvează sunt arestați
Socant

UE vrea să lase imigranții care trec ilegal marea să se înece. Cei care îi salvează sunt arestați

Uniunea Europeană a anunțat că are planuri care vor modifica în curând legile existente, și va face ilegală salvarea imigranților care riscă să se înece pe mare, în cazul în care nu au permisiunea federală de a face acest lucru. Citând creșterea recentă a crimei organizate și a imigrației ilegale pe Marea Mediterană, Consiliul Uniunii Europene a emis un document detaliat despre modul în care intenționează să lupte împotriva acestei probleme. African-migrants-boat-to-Europe-620x412În esență, cu scopul de a proteja patrimoniul cultural tradițional al Europei, UE intenționează să lase refugiații să se înece, și va interzice, chiar va pedepsi pe oricine încearcă să-i salveze / să-i ajute. Mulți oameni sunt indignați în legătură cu noile legi, numindu-le ,,discurs de ură în numele patriotismului și de securitate națională”. În multe feluri, oamenii văd această mișcare ca fiind diferită față de cele adoptate de Donald Trump și omologii săi din străinătate. Cu toate acestea, din punctul de vedere al Sindicatului European, singurul factor nociv în ceea ce privește imigrația ilegală în largul mării, este crima organizată. Deși nu există o prezență mare a poliției pentru a combate acest lucru, există mai multe grupuri de caritate/activiști care își dedică timpul pentru a salva refugiați. Guvernul argumentează că aceste organizații de caritate acționează ca facilitatori la activități ilegale și sunt direcți contribuabili la întreaga problemă.ea11038601014cbda842292827398e3b_18 În cazul în care aceste persoane sunt arestate, oamenii vor încerca să ajute mai puțin. Ca rezultat, călătoria va deveni periculoasă pentru refugiați, deci imigrația ilegală va fi în scădere. Un grup încearcă să combată noile reglementări și atrage atenția asupra acestei probleme. Este o organizație activistă cu sediul în Marea Britanie.

File Photo - Rescuers of the Italian Navy helping refugees to climb on their boat at the Mediterranean Sea.

loading...

Au lansat o petiție prin care cer ca Uniunea Europeană să modifice noile legi și să nu încrimineze caritatea și activiștii care încearcă să salveze oameni. În doar două săptămâni, petiția a strâns peste 5000 de semnături, o cifră care este în continuă creștere.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });