ULTIMA ORĂ. Mihai Tudose și-a pus DEMISIA pe masă
News

ULTIMA ORĂ. Mihai Tudose și-a pus DEMISIA pe masă

PSD se află într-o situație delicată, după ce datele mai multor sondaje de opinie au arătat că încredere românilor în Guvern s-a prăbușit. Premierul Mihai Tudose dorește remanierea unor miniștri, fiind decis să  demisioneze în cazul în care demersul său se va izbi de opoziția lui Liviu Dragnea și/sau a partidului.

loading...

Comitetul Executiv al PSD se reunește joi, pentru a căuta o soluție la criza care a lovit atât partidul, cât și Executivul.

Potrivit Adrianei Duțulescu, șefa secției Politic a Antenei 3, premierul Mihai Tudose este pregătit să demisioneze, în anumite condiții.

”Premierul și-a pus demisia de masă, încă de după emisiunea ta (Sinteza Zilei, ediția de luni – n.r.), când a aruncat în aer PSD. Mihai Tudose joacă cu demisia pe masă. La ședința CEx premierul le va spune colegilor de partid că, dacă nu reușește să schimbe miniștrii despre care a spus că au probleme și pe alții care răspund mai degrabă în fața șefului de partid, domnia sa va demisiona.

Au fost negocieri atât între Liviu Dragnea și Mihai Tudose, cât și între Liviu Dragnea și șefii județeni, dar și Mihai Tudose și baronii locali. Fiecare tabără își face o strategie” a explicat Adriana Duțulescu, la ”Sinteza Zilei”.

loading...

Reuniunea de joi a Comitetului Executiv Naţional al PSD în care se va discuta situaţia remanierii guvernamentale va fi cu siguranţă o întâlnire fierbinte, chiar dacă nu va da în clocot, aşa cum s-a mai întâmplat şi în alte situaţii, apreciază primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

„Acest nou scandal arată o stare de spirit în PSD. Şi nu este neapărat o stare de divizare, pentru că oamenii raţionali din PSD înţeleg că lucrurile trebuie dirijate spre binele şi interesele României şi ale românilor, şi mai puţin spre interesele personale ale oricărui membru de partid, indiferent ce rang poartă el”, a declarat Chirica joi presei.

În opina sa, premierul Tudose trebuie lăsat să-şi facă echipa cum crede de cuviinţă, „pentru a fi cât mai productivă posibil pentru români, nu pentru partide”.

Chirica a subliniat că Tudose este al doilea premier care spune că „dacă nu este lăsat să-şi facă actul de guvernare aşa cum crede de cuviinţă şi aşa cum va fi întrebat la sfârşitul exerciţiului său de prim-ministru, îşi pune demisia pe masă”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });