Ultima oră! Stare de alertă la sediul PSD. Accesul este restricționat
News

Ultima oră! Stare de alertă la sediul PSD. Accesul este restricționat

Nu e de joacă! Conducerea PSD a trecut la măsuri radicale. Liviu Dragnea a declarat că accesul în sediul partidului va fi restricţionat după ce au dispărut „nişte evidenţe cu membrii de partid”. Şeful PSD a povestit că s-a întâlnit cu mai mulţi tineri prin clădire, pe care nu-i cunoştea, şi care nici măcar nu-i răspundeau la salut.

„Au fost foarte multe situaţii în ultima lună când mă întâlneam cu tot felul de cetăţeni mai tineri sau mai puţin tineri prin sediu, pe care nu-i cunoşteam. Pe unii îi şi salutam, le dădeam bună ziua şi nici măcar nu răspundeau. Şi atunci am spus că la noi în sediu nu este Gara de Nord, nici măcar autogară. Este un sediu de partid – un partid responsabil, serios şi respectat în care vreau să funcţioneze doar cei care sunt implicaţi în campania electorală şi atât”, a spus Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

loading...

Întrebat dacă se teme de procurori sau de faptul că ar putea fi ascultat, liderul PSD a negat că acesta ar fi motivul restricţionării accesului în sediu, ci mai degrabă teama ca adversarii să nu afle strategia electorală a PSD.

”Nu mă tem nici de procurori, îi respect foarte mult, nu mă tem nici de serviciile secrete, nu cred că cineva se gândeşte că eu nu sunt ascultat. Noi nu avem de ascuns lucruri faţă de instituţii ale statului, dar fiind într-o campanie electorală, înseamnă că suntem într-o competiţie electorală, asta înseamnă că avem şi adversari politici. Sigur că fiecare partid îşi face o strategie în limitele legii, o strategie pe care nu vrem să o afle şi ceilalţi, că s-a mai întâmplat, nu e nimic spectaculos”, a mai spus Dragnea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });