News

Ultimele vești despre Dan Voiculescu

Dan Voiculescu, în prezent internat la Spitalul Universitar din Capitală, nu a fost încă operat, starea acestuia fiind aceeaşi, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale. Surse din rândul doctorilor au declarat, pentru agenţia de presă Mediafax, că Dan Voiculescu nu a fost încă operat, starea acestuia fiind aceeaşi.

Omul de afaceri, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost transportat, vineri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, după ce ar fi suferit o ocluzie intestinală. Voiculescu a fost transferat cu pază de la Penitenciarul Rahova, acolo unde îşi ispăseşte pedeapsa de 10 de închisoare.

loading...

Marţi, Tribunalul Bucureşti ar urma să se pronunţe în cazul cererii de liberare condiţionată formulate de fostul senator. Dacă instanţa va decide că Voiculescu poate fi eliberat condiţionat, atunci el va putea părăsi penitenciarul în care este încarcerat din 2013.

Fostul senator Dan Voiculescu, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost transportat, vineri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, el urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale, au declarat surse medicale.

Dan Voiculescu, internat vineri după-amiază la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, trebuia operat sâmbătă dimineaţă. Potrivit surselor menţionate, fostul senator a început să se simtă rău încă de joi seara.

loading...
To Top