Life

Un câine polițist a fost scos la licitație. A participat la peste 1.500 de misiuni

Un anunț mai puțin obișnuit a fost dat de Poliția Arad, care scoate la licitație un câine polițist, Jack, pentru 200 de lei, după ce patrupedul și-a pierdut aptitudinile pentru că este prea bătrân. O primă licitație în care doritorii puteau să îl ia acasă pe Jack, câinele polițist care a participat la peste 1.500 de misiuni, a avut loc în data de 13 iunie, cu prețul de strigare de 200 de lei, dar nimeni nu s-a prezentat să-l vadă pe patruped. catel

loading...

Agentul Radu Vasiescu a spus pentru aradon.ro că Jake este scos din serviciu pentru că are deja 11 ani și nu mai are aptitudinile necesare. Jake a participat la misiuni de ordine publică. Și-a însoțit partenerul peste tot, iar împreună au stat nopți la rând la pândă, au alergat și prins infractori. Conform agentului Vasiescu, într-o noapte, câinele polițist a pus rapid la pământ un agresor care înainte își înjunghiase un coleg de serviciu, dar s-a întors la locul faptei pentru că își uitase niște acte. Jake l-a imobilizat până când partenerul său i-a pus cătușele.

Poliția Municipală rămâne cu doi câini în serviciu, după ce Jake se va ”pensiona”, iar în județ mai există 13 câini la posturile din orașe sau comune importante. Următoarele două licitații vor avea loc în 29 iunie și 5 iulie.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top