News

Un celebru avocat îl DISTRUGE pe CTP: Una dintre cele mai sinistre figuri ale ultimelor decenii

Cristian Tudor Popescu, din nou. Una dintre cele mai sinistre figuri ale ultimelor decenii, pe care putini il sanctioneaza cum ar merita, la limita de jos a cretinismului intelectual. O afirmă răspicat avocatul Aurelian Pavelescu care îl taxează ca la carte pe jurnalist.

”Il vad, iata, debitand o alta enormitate, in aere de filosof: despre adevar. Ce spune acest infantil scapatat intr-o batranete acra? Ca adevarul poate fi minciuna (in functie de „cand”, „unde” si „cum” este spus), iar mai de pret decat adevarul este, in aceste conditii, „sinceritatea”…

Foarte adanc, nu-i asa? Desigur, pe subiect s-au mai pronuntat unii ca Socrate, Platon, Aristotel si pana in zilele noastre un Nietzsche sau Heidegger… Mai este si altul… Iisus Hristos! Popescu nu a prea avut timp sa-i citeasca sau de prin „almanahe”… De fapt nici nu-l intereseaza, pentru ca omul se auto-citeaza, vorbeste in pildele proprii, cu grimasa cunoscuta si fruntea rastita, de bataus!

loading...

Pai, bre, atunci si uratul poate fi frumos, binele – rau, iar cei inalti – scunzi, grasii – slabi, iar prostii – destepti. Pentru ca, nu-i asa, e … „in functie de…”.

Nu, d-le Popescu, dvs. credeti ca adevarul poate fi minciuna. Este adevarul dvs. acesta.

Cat despre sinceritate, s-ar putea sa fiti. Ar fi cu atat mai grav! Pentru ca, uneori, sinceritatea nu doar ca e opusul adevarului, ci insulta la adevar. Sunt atat de multi prosti sinceri, ca abia ii mai tine pamantul”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

loading...
To Top